Sunday, April 25, 2010

kenapa ada perpisahan pada setiap pertemuan?

*menanges baca tajuk!!! *

suka dan tak suka :
1. suka
dah abes exam .. gumbira sungguh rasa dihati :))
so bole lar curik2 masa baca novel yang dah berbulan beli tu..
had ni baru beli minggu lepas.. alo alo buku sekolah punya lar payah nak bukak..!
tapi
tak suka sebab jawab exam macam @)($**8^$

2. suka
dapat pindah segamat :D
yea yea yea... duk ngan mak oyah !!
tapi
tak suka nak tinggal kan kawan2 super best ni :(




rindu korang nanti..
xoxo

Sunday, April 18, 2010

aku scandal

ada satu blog yang CK suka baca.. tapi skang blog tu dah takde..
mana ntah..
elo tuan blog? pencen dah ke?

tapi CK sempat cilok ayat dia ni :

"tinggi mana pun gunung
dalam mana pun laut
jauh mana pun jalan

masalah tak akan pernah lari!

hadapi dengan tenang
tangani dengan sabar"

hope yu tak marah eh ctp :)





aku scandal by H.U.J.A.N. in jazz version
layanzzzz..


notakaki : sobssss..

Friday, April 16, 2010

setelah 7 tahun

7 tahun dulu
uitm jengka (cs110 2003)

sabtu lepas.. di oldtown sek 9 bangi

rindu mas,bedah,dilla,fiza,rani .. geng anti mitecc.. hahahaa..

Saturday, April 10, 2010

exam fever



exam fever .. peace yaw V

Friday, April 2, 2010

big plate, kampung melayu subang

jalan2 cari makan jauh gedegang @ kampung melayu subang
dengar2 mushroom soup dia sedap!

big plate ni seingat cik kiah, ada lalu politeknik shah alam
pehtu berdepan dengan Monterez Golf Club..

mushroom soup letak dalam roti @ bun besar gabak.. kene makan cepat, kalau lambat dah resap kat roti tu dah tak sedap...

sedap!

chicken banting.. chicken chop tapi kuah dia tu cam ade rasa kari..

kambing banting kot?



nama tak ingat? tapi sangat seimbang .. dah lar portion banyak gilos, ade jagung, nenas, epal hijau, pisang, cauiliflower, ayam dia pun sedap!



had ni pon best! chicken picatta ... giler cheese!!! teka sape punya??



licin!
jus rm3.80 adalah sangat besar gabak.. elok share berdua yer adek2
semua pon besar2 belaka :)