Monday, August 22, 2011

mambang raya versi geng perabeh beras!





2009



2010
.
.
.
.
.
.
2011?
di melaka kah?
;)

Friday, August 19, 2011

mambang raya dah nak mari!



raya 2009





raya 2010

.
.
.
2011?
dah jadi 6 orang :)


Tuesday, August 9, 2011

kitaran haid dan waktu subur






Info menarik di ---> Jurnal Alkiram



ps : siap ade calculator tolong kirakan :)
pss : pak inchik kalau tak faham bole hubungi saya yer ;)



Friday, August 5, 2011

tenda biru



scallop *camni ka eja?* kaler biru ni mak oyah sewa kat felda maokil 1..
masa mak ngan abah duk riki2 kaler tuan empunya ni ade banyak kaler biru rupenye, biru tua,muda, turquoise, blue black haihhh tu baru kaler biru je...

selalu orang sewa khemah sekali pakej ngan scallop ni kan...disebabkan kat kampung ai ade persatuan mak bedah so khemah adalah percuma tp scallop dan alas meja kene carik sendiri yer cik puan..

mak ngan abah puas hati betul ngan pakcik tukang pasang ni sebab orangnye peramah, harga bole runding dengan details sekali..dan yang paling best dieorang pasang malam2 time kegiatan rewang dah selesai..kiteorg sefamily memang sah2 lar tak tau ape kisah kan..sedar2 pagi nak nikah tu semua dah siap pasang...berseri2 khemah giteww.










harga rm50.00 / khemah... murahkansss?? :)

itu pun nak cite ke?
suka ar :P



Wednesday, August 3, 2011

mata kucing kampung





kalau tak puasa aku main baling2 je..
skang....awat terliur plak nihhhhh!!!!!
huh!

Monday, August 1, 2011

saje nak tunjuk terer :P





tekan seploh minit





ting!
taraaaaaa... sedapppppppp
pau inti jagung!
tak caya tanya pak inchik ;)





beli frozen daaaaa hehee..
saja nak test steamer hadiah kahwen aritu
time kaseh kat kawan2 semua yang bg hadiah kat kiteorg
dengan ucapan dah kahwen pon kiteorang bole terima hadiah lagi :))