Wednesday, February 29, 2012

bunga...orked lar!



anak daq am

orked batrisya ... alahai buuuulat comey!

Monday, February 27, 2012

red dragon from temasik




mekaseh uncle PG!!!



nota kaki : bln 7 nnt baru bukak pelestik

Sunday, February 26, 2012

mee rebus weih!

nak makan mee rebus lagi!
orang di kuantan sila ambil perhatian...time kaseyyyyyyyy :D

Monday, February 20, 2012

1st anniversary!



HAPPY 1ST ANNIVERSARY SAYANG!

i LOVE u!!

Sunday, February 19, 2012

gambar tanpa muka



masa ni dah 18 minggu
apakah?
awat besar sangat?
mak oyah cakap aku lupa tarikh kot!
dah macam cukup bulan ...haihhhhh
mari salahkan rasa dan keinginan pada makanan yang meluap2 tanpa kenal erti kenyang!
hahahaaaa!


Friday, February 17, 2012

muka gumbira dapat nasi lemak ayam goreng!



hidung kembang lagi, lagi dan lagi!



pujaan!


Thursday, February 2, 2012

15 minggu

1. Baby dh pndi main cuit2 manje..nak2 lepas makan, ke mummy makan banyak smpi baby susah nak kuak lentang? Hehee..

2. Walaupun dah takde sesi muntah durian..sebu mummy tak ilang lagi haiyo penat tau.

3. Nafsu makan rasenye dh slow sket lar compare awal preggy dulu.

4. Lepas dapat makan mee rebus Haji Wahid tu..mummy pun tercarik2 idea nk mkn ape lepas ni..nak kate nakkk makan tu mmg macam2 tp klu tak dapat tu takpe pun..kira kes ngidam kah itu?

5. Daddy skang makin poyo!

6. Owh lupa, bacaan gula mummy lepas minum air gula aritu ialah 9.3 cayelah! Esok mummy kene amek darah 4 kali lagi santak ke malam... Haihhhhh syabas!

7. Mummy pening ni..ape yg boleh dimakan ape yg kene control seems semua jenis makanan pun nmpk mcm ber'gula'..

8. Ok sambung next entry! :)