Saturday, September 29, 2012

susu

ibu terlebih semangat..
gajet mengepam dah ade 2
cooler bag, storage bottles..bla bla bla
kira dah lengkap lar untuk breast feeding journey si ecah ni
siap beli deep freezer ko tak hagak2!



tengok lar stock yang ade sekarang
4 botol je yang ade kat chiller!
stress ngah minah kecit kuat ngempeng tu
ntah bila lar ibu dia bole buat stock
haihhh..



chaiyuk ibu! bln depan je lagi nak naik keje!

Friday, September 28, 2012

ecah




alahai anak ibu!
geget kang!


Wednesday, September 26, 2012

senget

baby aisyah kalau tido tak bedung gini lar gayanye!







senget!
haihhhhh...

Monday, September 24, 2012

cloth diaper

cloth diaper si ecah
sebab ibu kamu ngah cuti lagi bole lar layan kan..
harap kan nenek kamu nak guna mau nye die campak lampin2 ni semua
huhuu..






comel jek kat vuntut si ecah ni...
waktu siang guna dalam 4 helai..kalau dia banyak poo poo
5 helai tu abes lar kene topup pampers dalam sehelai dua je..
dalam minggu ni baru start pakai rase macam best plak
jimat pun jimat
bijak kan ibu :)))

Saturday, September 22, 2012

Thursday, September 20, 2012

update 2 bulan


percubaan si ibu mengambil gambar si kecit ni..
punya lar gediks kejap ketawa, kejap ke kiri kejap ke kanan..
last2 1 je gambar yg elok nye...
alahai anak..
nenek dia kate anak orang memang lar macam tu
lain lar anak patung :)









aisyah dah 2 bulan semalam yeayyyyyy!!
perkembangan terbaru : dah pandai masuk 2 2 tangan dalam mulut!

Wednesday, September 12, 2012

pengantin cik ma'e

1st time bawak aisyah gi kenduri kawen..
nampak elok je.. kat dalam kete dah isi minyak penuh2..


so dari mula sampai balik dia tidooooooo je
gud girl! lain kali ibu bawak lagi yer :)


maisarah hamzah @ panching , kuantan