Sunday, December 30, 2012

gaya!





dah tak payah pakai belt dah kalau mcm ni punya pesen!
macam2 gaya!

Thursday, December 27, 2012

meniarap..


 aisyah 1st meniarap masa dia umur 3 bulan..
masa mula2 tu setiap kali meniarap mesti merenggek nak angkat
sakit kot dapat skill baru
 
skang ni dah blaja nak mengundur plak ...
ngundur pun ngundur lar sya..ibu so proud of u!





nak tido lagi mau meniarap kah? haihhhh..kemaruk!


Wednesday, December 19, 2012

aisyah is 5 months old today!


aisyah with her bibiks!



aisyah dah 5 bulan... ibu dah boleh start study solid food tuk aisyah.
walaupun nenek ngan atuk dah banyak kali colet makanan kat mulut dia *haihhhhhhh..... tak tau nak kate ape dah :(*


tengok ape yg ibu dapat dari blog Dr Halina ni!
sabar yer aisyah...kita tunggu ayah balik nanti kita makan sama2 yer :)

ibu luv u!! happy 5 months old sayang!