Tuesday, January 15, 2013

kereta baru :)




helo yer..
ape... nak tumpang?
tak bleh! ibu tak kasik sape2 tumpang kita...bye!




Saturday, January 12, 2013

tak brape nak 1st solid food for aisyah

aisyah start makan masa die 5 bulan seminggu
itupun lepas ibu dah tahan2 dah...sudahnya memang tak sampai 6bulan! huh!
tapi bila google cari info sket ...bole bagi baby yg tak cukup 6 bulan tapi bersyarat yer!
syarat nya korang carik sendiri hahahaa

tak berapa nak 1st solid food ni sebab dah banyak kali nenek ngn atok dia colet makanan kat mulut dia
penat dah ibu terangkan...tetaaapppppp jugak nak buat :(
 


1st solid for aisyah : apple puree


burp! alhamdulillah
esoknya 4 kali poo poo...hahahahaha
 ok next is carrot puree...so far aisyah ok ngan carrot :)
sedapkan sya?

Friday, January 4, 2013

mom's milk is the best!



kan aisyah? 
semoga sentiasa ada rezeki untuk aisyah sampai 2 tahun...amin

Tuesday, January 1, 2013

ke Melaka :)

kami ke melaka 20 Dis lepas! besttttt tau! kiteorang stay kat The Explorer Hotel. betul2 sebelah mahkota Parade berdepan dengan Dataran Pahlawan. senang nak jalan2 tak yah keluar kereta, semua tempat yg nak berjalan tu tepi2 hotel je :) best kan?
mekaseh ayah! nanti ayah bawak aisyah jalan2 lagi yer huhuuuuuu..... 



taming sari





Jonker street



di tepian sungai... kiteorang tak naik pun sebab panas kang mengamuk si kecit ni!
lagipun ibu dah pernah naik dulu huhuu..




Muzium Samudera


odw balik kiteorang singgah jenguk aunty mary kat anfield road..muahahhaha
ni aunty ayu duk durian tunggal..kawan ibu disaat gonjeng dahulu  :)))))))



mekaseh sudi singgah blog kita!
Happy New Year semua!!!!
Welcome 2013 :)