Wednesday, March 20, 2013

time kaseh maksu!

 weekend yang lalu kami di Popular BP Mall bagi perabeh voucher buku maksu..



boss besar mengamuk sebab lame sangat pilih buku, orang pun ramai giler..
*kaki tetaaaaaaap satu kat atas! sekali pandang memang mcm boboi!


 

hasil rembatan untuk ibu dan aisyah...
mekaseh mak su! :)


Monday, March 18, 2013

like mother like daughter!



dulu2 time takde aisyah satu buku bole abes dalam 2 hari..
sekarang............................ dah seminggu tak habes2..hehehe
chaiyuk ibu!

Thursday, March 14, 2013

telur masin idaman kalbu :)


 ini sedap!
kat kantin Balai Polis Segamat je :)



itu walaupun sedap tapi takleh makan yer! hehehee


p.s.: pesal tajuk camtu?

Wednesday, March 13, 2013

Cuppacake B'licious Batu Pahat


choclate ice


pavlova yang tak kedekut buah!
ini memang sedap!


laksa johor

macam ada yang kurang tapi tak tau ape.. 
mungkin aku dah biasa dengan rase laksa shack kot..ahaks

pukul rata : 3.5/5 bintang :)


atau datang terus ke cafe mereka di sebelah bangunan carrefour Batu Pahat..betul2 belakang tutti frutti


Monday, March 11, 2013

aisyah dan belon


 badut : nak belon ape?
ayah : bunga :)




aisyah : ushaaaa baik je badut tu..



ushaaa lagik!


badut : ok bunga dah siap!!!
aisyah : uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayah : larik!!!!


yeay dapat bunga belon yang cantik!!
aptb!