Wednesday, June 5, 2013

mee racun batu pahat



kedai mee racun ni di bukit pasir, batu pahat.
sederet dengan england child specialist clinic, berdepan dengan pine tree hotel, batu pahat.

rasa mee ni macam makan mee bandung tapi takde kacang..aku rasa lar huhuu..

pukul rata : 3/5 bintang


Monday, June 3, 2013

kenangan

tengok apa yang aku jumpa dalam beg laptop aku yang dah buruk tu....jeng jeng jeng
 
 persiapan nak menyambut aisyah...hahahhaa!
kenangan betul !


 burukkan tulisan aku!..time ni dah siap2 nama tuk baby boy sekali haha..



 keperluan bersalin yang aku dapat dari hanisamin.com/blog


kiraan time waktu perut 'mengeras'...seploh minit sekali rasanya ni
*tetiba teringat kisah di labour room....scary!*

Thursday, May 30, 2013

gaya tido aisyah


kuak lentang style, mata tutup separuh :D