Wednesday, February 20, 2013

selsema



aisyah selsema masa genap 6 bulan hari tu...sian anak ibu.
so far die dah demam sekali, selsema 2 kali sepanjang 6 bulan ni.
selsema pun nak mengempeng ! walaupun nak nafas susah..mulut tetap nyonyot nenen..gigih!

Monday, February 18, 2013

LYS


psssttt ibu saya dah tukar nama yer LYS
nama penuh tu tau muahahahhahaha

Tuesday, February 12, 2013

5 bulan dah tumbuh gigi :)



tau tak aisyah dah tumbuh gigi masa dia nak masuk 5 bulan?
selanjutnya adalah kisah ngeri untuk ibu masa menyusukan dia...uwaaaaaaaa ;(

info lanjut mengenai pertumbuhan gigi bayi bole baca kat blog Dr Zubaidi ni


Sunday, February 10, 2013

gambar passport



2 jumaat lepas.....
seb baik kerusi hijau tu bole sandar... kalau tak jenuh gak ibu nak pegang

Thursday, February 7, 2013

fotomasam

aisyah kalau mood takde cenggini ler rupanya
haihhh...keturunan! hahahahaa



fine!