Thursday, May 20, 2010

nature




CK memang tak suka masuk hutan.. kawan2 baik semua tahu perangai aku ni..
*tak padan budak kampung* .. tapi ntah ler..
dok pikir dah masuk hutan kang.... mane nak cari toilet, mane nak carik makanan, nak masak camne? nak tukar baju.. nyamuk, rimau, gajah etc
owh senak pikiran..!
dulu exhousemate ajak pi endau rompin.. owh tak pe korang gie lar.. aku duk kat chalet jek.
tup2 semua pun tak jadi sebab tak cukup korum..
lain lar pantai or pantai dan juga pantai... hahahahaa..

tapi sejak2 ada camera doposen nih..
suka plak amek gambar nature, potrait etc
subhanAllah cantik ciptaan tuhan ni.. aku jek tak tau nak hargai..
dan masih lagi dalam proses pembelajaran..
kami budak baru belajar.. *tunduk hormat kat cpg, kak sawa, achoo*
hehe :)
dan sekarang tengah planning nak naik broga!! yea yea!









nota kaki ku di kampung halaman : net, cukup banyak tak cerita kali ni??

5 comments:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tgh2 tgk pic kat n3 nih...
kelihatan sorang anak dara tgh2 tu....

ayu aihhhhh hehehhe

ezam said...

nak gak naik broga!!!!!!!!!!!!!!!!!!



tapi nk guna tandu.....agak2 ade org nk usung tak???

hahhahaa...

Sawa said...

pantass k sawa pun google broga.. santekkkk.... ketik pic byk2 ehh

Anonymous said...

aikkk...akak pon nak naik broga..bulan depan..jom gi sekali..


- LIBL ..mals nak log in

NenekPenne said...

wahhh CK dah makin pandai ketik gambar... wahhh...

he he he...cute pulak nota kaki tu... cukup cukup..

eeh ada member nak naik broga hill...