Friday, August 5, 2011

tenda biru



scallop *camni ka eja?* kaler biru ni mak oyah sewa kat felda maokil 1..
masa mak ngan abah duk riki2 kaler tuan empunya ni ade banyak kaler biru rupenye, biru tua,muda, turquoise, blue black haihhh tu baru kaler biru je...

selalu orang sewa khemah sekali pakej ngan scallop ni kan...disebabkan kat kampung ai ade persatuan mak bedah so khemah adalah percuma tp scallop dan alas meja kene carik sendiri yer cik puan..

mak ngan abah puas hati betul ngan pakcik tukang pasang ni sebab orangnye peramah, harga bole runding dengan details sekali..dan yang paling best dieorang pasang malam2 time kegiatan rewang dah selesai..kiteorg sefamily memang sah2 lar tak tau ape kisah kan..sedar2 pagi nak nikah tu semua dah siap pasang...berseri2 khemah giteww.










harga rm50.00 / khemah... murahkansss?? :)

itu pun nak cite ke?
suka ar :P



4 comments:

mata coklatbiru said...

tu diaa....
birunya khemah...
haha....
chantek jugak ye khemah2 kaler biru.
kaler hijau ade x?
ingt nanti, nak buat kawen, kaler ijau..
huhuh

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

kenduri sapa pulak?

makcik rokiah said...

mcb : mcm2 ada deq ! hehee.

kak needa : kenduri saya aritu lar..awat cheq?

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

oo..tak pegi.. mana la cek taw!.. konpius.. ttb ada entry kenduri lagi..