Thursday, February 2, 2012

15 minggu

1. Baby dh pndi main cuit2 manje..nak2 lepas makan, ke mummy makan banyak smpi baby susah nak kuak lentang? Hehee..

2. Walaupun dah takde sesi muntah durian..sebu mummy tak ilang lagi haiyo penat tau.

3. Nafsu makan rasenye dh slow sket lar compare awal preggy dulu.

4. Lepas dapat makan mee rebus Haji Wahid tu..mummy pun tercarik2 idea nk mkn ape lepas ni..nak kate nakkk makan tu mmg macam2 tp klu tak dapat tu takpe pun..kira kes ngidam kah itu?

5. Daddy skang makin poyo!

6. Owh lupa, bacaan gula mummy lepas minum air gula aritu ialah 9.3 cayelah! Esok mummy kene amek darah 4 kali lagi santak ke malam... Haihhhhh syabas!

7. Mummy pening ni..ape yg boleh dimakan ape yg kene control seems semua jenis makanan pun nmpk mcm ber'gula'..

8. Ok sambung next entry! :)

5 comments:

NenetPenne (NP) said...

haissshhh laaa dah pregnant dah kau makcik...
rasa dulu kau budak hingusan lagi...
haishhh lepas ni dah jadi mak orang..
haishhhh laaaaaa
mcm cepat jer masa berlalu...

Benedict Bernard said...

kiah kau jgn ngidam durian plak.. kesian nanti anak kau kuat makan derian plaks..ahaks

NettoAsh said...

cik rokiah, ingat aku lg tak?hehe.congrates ek..take care, jgn makan over sangat, nnti jadik cam aku ni ha..lepas bersalin dah tokleh kurus balik da..huk huk

makcik rokiah said...

np : dah 30 dh nenetttt.. uwaaaaaa :))

ben : pas bersalin aku bedal puas2 :))

net : hyeee... jumpe plak blog aku eh hehehee... baik sifu :)

-w@xest- said...

sye mmg poyo cik nora :p
ape, mkn puas2....