Wednesday, December 19, 2012

aisyah is 5 months old today!


aisyah with her bibiks!



aisyah dah 5 bulan... ibu dah boleh start study solid food tuk aisyah.
walaupun nenek ngan atuk dah banyak kali colet makanan kat mulut dia *haihhhhhhh..... tak tau nak kate ape dah :(*


tengok ape yg ibu dapat dari blog Dr Halina ni!
sabar yer aisyah...kita tunggu ayah balik nanti kita makan sama2 yer :)

ibu luv u!! happy 5 months old sayang!






1 comment:

NenetPenne (NP) said...

orang2 tua memang gitu suka colet makanan yang tak sesuai untuk baby... apa nak buat kan? sabor jelah yer..