Tuesday, June 1, 2010

blues datang lagi

odw balik dari ofis tadi..
tengah2 layan blues ..
kenang mengenang terkenang..
ditemani pokok sawit kiri kanan..
jalan raya yg lengang...

sambil2 layan mp3..
"im gonna hold on to the time that we had ..
tonite im gonna find the way to make it without you.... lalalaaaaa"

tetiba lalu kereta proton saga pesen gini..


tak ke macam CK nak tergolek2 kat dalam kete gelakkan kereta tersebut..
hahahhahahaaa..
giler tinggi antena.. nak dapat frekuesi dari singapore kot.. ke siaran langsung dari rumah pengetua ?? ahaksss

7 comments:

shah said...

Hahahaha...baik suruh dia pasang disc jer...dah tentu astro pun boleh dapat....

NenekPenne said...

pandai cik kiah lukis keta ...

Kasut Pink said...

Lukisan kau kiah mcm zaman aku br belajar melukis kat tadika kemas dedulu...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

ahakss...
ker org tuh pasang radio amatuer tuhh...

my neighbour kat kg giler natang nih.. since umah kt kpg semi D dgn umah parents akak sekali dah mcm kapal layar...penuh dgn antena & wayar... kat keter pon ado..

DrSam said...

salam singgah. bukankah itu galah untuk menjolok buah kelapa sawit :)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kuikuikui.....

kira nyer kete dia la terhebat kan

kakkakakkakkaah

mata coklatbiru said...

kalu antena cenggini, siaran langsung sampai ke london pun boleh cik kiah...
hahahha....
ape2 pun, cute ler krete ni...
hahah