Saturday, June 12, 2010

jarang2 terjadi


menu : sup ayam hutan + bergedil daging + sambal kicap
masa diperlukan : 2 jam 15 minit
komen tukang rasa 1 : ayam liat!
komen tukang rasa 2 : bergedel geseng!
hahahhahahhaaaaaa.. 2 jam aku ngadap bende ni jek .. hampa!
takpe pektis mek pefek!

8 comments:

kucingorengemok said...

wowwweeee!

NenekPenne said...

geseng tu apa??

mata coklatbiru said...

sodap nye cik kiah oi..
mintak ler matacoklatbiru semangkuk dua...
hehhee

Sawa said...

yg penting gmbo dah ada gaya.. hehehe...

mrs redzuan said...

tgk gmbar dah mcm sedap giler...hehe.

catz said...

geseng lah sedap..
hhahaha,.
weh..ayam tuh ko ungkep dulu tak??
susah ni nak jumpa ayam utan.
prektis mek perfek nok.
buat lagi..
bukan ke supplier hayam si pak meon ituh boleh supply kan hayam segala jenis.
keep it up.
nak semangkuk!

shah said...

A simple advise...
Beli la pressure cooker...hatta kayu bakau pun boleh jadi lembut...

Geseng = gersang?

My comment:
Presentation = 5star...

makcik rokiah said...

kog : yooo..
net : geseng = hangit/hangus
mcb : boles.. mai chaah!

k.sawa : hahahaaaaa.. style kene ade!

k.yan : sedap lar jugak koooottttt.. :)

catz : ayam tu apak aku pasang jerat... buat sop memang manis.. terbaek dari ladang kelapa sawit..hahahhaaa..

abg shah : hahahaa.. leh masuk otel lar ni? huhuuu
geseng = hangit/hangus