Saturday, October 30, 2010

ikan stim versi catz cafe

resepi ikut macam dalam blog catz
tapi lebih kepada ape yg ade dalam peti ais tu
huhuu..
buruk plak letak tomato ek.. hahahaa
menu sempena orang sakit perut :D

Thursday, October 28, 2010

mood : terjun laut!

susulan cerita jerawat yang melantun2 keluar lepas raya..
ada orang suruh saya cuba sabun ni..


siap ada pesanan penaja!
time kaseh kepada penaja yang berkenaan.. :)



ni pun orang bagi, tapi dia lupa dia yang bagi
ermm..

photo taken by sony alpha 200

Wednesday, October 27, 2010

kesian kera takde periuk!


ketupat periuk kera
sumber dari SINI
sedap tak tipu punye!
saya makan 2 :))

Thursday, October 21, 2010

birthday adeq 3 percuma award

happy birthday adeq 3
kamu tua sudah!
time kaseh membuatkan saya FREE meksis to meksis hari ni :))
happy birthday akudiedankalercokelet jugak..
weeee... dah 2 tahun blogging di blogspot
owh pejam celik dah 5 tahun kot ber-blogging start dari ekawan lagi
kan peah?

award dari si peah pinky :




(1) Thanks the persons who give the you this award ;

maceh peah pinky ! lawa saya pada jerawatnya kekee..



(2) Link that person at your blogroll ;

lama sudah!



(3) Spread 15 blogger wish you think awesome ;


tak nak saya kan tamak..hahahhaaa..



(4) Tell 7 things about yourself:

saya?

1. kuat makan

2. kuat tido

3. kuat nanges

4. aku bukan superstar :))

5. sukati aku lah

6. sayang kawan2 saya

7. sayang semua

ok 7 sudah! :D

Tuesday, October 19, 2010

di penghujung raya



selamat hari raya semua
entry basi! :))

Thursday, October 14, 2010

tercipta untukku by Ungu

Tercipta Untukku
Artist: Ungu

Menatap indahnya senyuman diwajahmu
Membuat ku terdiam dan terpaku
Mengerti akan hadirnya cinta terindah
Saat kau peluk mesra tubuhku

Banyak kata
Yang tak mampu kuungkapkan
Kepada dirimu

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu
Sepanjang hidupku

Aku ingin engkau slalu
Hadir dan temani aku
Disetiap langkah
Yang meyakiniku
Kau tercipta untukku
Meski waktu akan mampu
Memanggil seluruh ragaku
Ku ingin kau tau
Kuslalu milikmu
Yang mencintaimu


lagu untuk pak inchik ai ;)
auwwwwww.. lempangkan! hahaaa..


nota kaki cik yan bakal puan yan : tak sangka dah 2 tahun kau jadik silent reader blog ni eh? habes lar rahsia aku semua :D time kaseh lar yer..

Tuesday, October 12, 2010

juliet


happy birthday darling!
happy birthday to you cik julia sa'ri
moga persahabatan kita kekal sampai bila2
muah muah muah ..
dia yg baju biru belang cokelet :)

Monday, October 11, 2010

muffin coklat tanpa resepi





nape tak gebu eh kak sawa??
sukatan yg akak bg tu saya bahagi 2 then bahagi lagi 2..
tapi sedap!
ermm....
kak rempit, ko jgn senyum2 kambeng plak eh :P

Friday, October 8, 2010

mood hari jumaat :)

jalan2 di pagi jumaat jumpa ni : agar berpisah tidak gelisah
sambil dengar lagu2 maher zain


mood sepah2 jadi tenang je...

salam jumaat tuk semua :)

Wednesday, October 6, 2010

my baby you !






ehhh ni bukan baby saye yer..
ni baby jiran saye :D
kenalkan.. AHMAD name die
ahmad ape? tak ingat hahaa..
*tanda2 penuaan semakin terserlah di situ*