Monday, July 4, 2011

pengapit




lanjutan cerita si peah pinky jadi pengapit tetibe teringat kat pengapit kita yang comey itew.. ms julia sa'ri aka besfren kita sanggup stay up dari majlis khatam dan bersengkang mata siapkan hantaran sampai sesi outdoor sebelah petang.. takkan ku lupakan! TQ darling!




tapiiiiiiiiiiiiii... had citer klakanye time pak inchik sampai mase tu aku kene sambut mana ko pegi?? halfway nak menuju ke pak inchik... dengan bising kompang,dengan orang nak salam, member nak bergambor , pak inchik nak kene sambut.... minah ni bole ilang carik kerusi wat pengantin LELAKI duduk.. sedangkan aku ni carik dia tanya kat adeq, "pengapit aku mane??? pengapit2!" dgn muka kulat2 jln sorang2..hahahaa.. sabo je lar pengantin! walau apepon terjadi pengantin kene senyum yer ahakss..




nota kaki biru : motip pak inchik tonjet kaki?? hahaha

4 comments:

♥ Kasut Pink ♥ said...

patut mendada semacam pak inchik ko kiah rupanye menjebgkit..hahaha

iedayah said...

hihihi..lawak r kiah ni..xp,at least pngapit hlg dsbbkn kusi tuk suamimu cik kiah..hahaha

makcik rokiah said...

peah : hahahhaaa diam kang dia xleh terima kenyataan :))))

iedayah : masalahnya die ilang time semua mata sdg memandang pengantin sipu2 tu..haishhh hahaha

parkmeon said...

kiah, ok lg la somi mu tonjet kaki. ada minah tu, tonjet mcmana pun tetap mcm ayam serama. lalalala..