Thursday, May 31, 2012

beg ke hospital



memandangkan tempat keje dengan umah amek masa 45min dan hospital lagi dekat dengan tempat keje plus mak oyah pun dah bising2..aku memang dah siapkan awal2 segala keperluan yg nak di angkut ke hospital... TAPI disebabkan breastpump aku blom di 'rebus' lagi so niat nak sumbat dalam bonet kete terbantut macam tu je..

takpe esoklah! :D

9 comments:

NenetPenne (NP) said...

selamat bersalin...dan selamat segala2nya...

makcik rokiah said...

amin..tq net
eh ke kene panggei moyang dah? kekekekeee :))

Adeq said...

moga selamat semuanye..
Nnt buh name anak ko peah kalau gugurl k..

puansazusarin said...

beg dh kena siap2 buh dlm keta..takut tb2 nak beranak cepat lak kan..

makcik rokiah said...

Peah: dh tu aku nk pggl ko ape?

Pss : haah dh ready dh ni huhuu..

My Wonderful World said...

all the best cik kiah..
dah bley training push2 dah ni klo tk jadi cam aku nnt tk reti nk push...huhuhu

makcik rokiah said...

MWW : tq! mcmane gaye push tu? haihh lemah aiii :(

makcik rokiah said...

MWW = nogha ke? huhuuu baru ku tau :)

NenetPenne (NP) said...

panggil oyang pun boleh sebab still vogue..ha ha ha..