Monday, September 24, 2012

cloth diaper

cloth diaper si ecah
sebab ibu kamu ngah cuti lagi bole lar layan kan..
harap kan nenek kamu nak guna mau nye die campak lampin2 ni semua
huhuu..






comel jek kat vuntut si ecah ni...
waktu siang guna dalam 4 helai..kalau dia banyak poo poo
5 helai tu abes lar kene topup pampers dalam sehelai dua je..
dalam minggu ni baru start pakai rase macam best plak
jimat pun jimat
bijak kan ibu :)))

5 comments:

NenetPenne (NP) said...

ecah tak selesa laa ibu... :)

Siti Saufi said...

Comel2 corak clodth diaper ecah. Bile mak iti dpt jumpe ecah ni.

Auntie Sawa said...

Cloth diaper.. totally tak sesueiii utk ibu yg agak pemalehh mcm auntie sawa ni echahh yerr.. hehehe

Irfa said...

comel la .beli jugak dulu konon nak ber cd tp non ado..pemalas nak basuh.huhu

makcik rokiah said...

Net : mak die nak jimat punya pasal hihi

mak iti : bile?

Auntie sawa : org xde keje kan.. Gini lar jd nya huhuu

irfa : hehe weekend bole guna..