Saturday, September 29, 2012

susu

ibu terlebih semangat..
gajet mengepam dah ade 2
cooler bag, storage bottles..bla bla bla
kira dah lengkap lar untuk breast feeding journey si ecah ni
siap beli deep freezer ko tak hagak2!



tengok lar stock yang ade sekarang
4 botol je yang ade kat chiller!
stress ngah minah kecit kuat ngempeng tu
ntah bila lar ibu dia bole buat stock
haihhh..



chaiyuk ibu! bln depan je lagi nak naik keje!

3 comments:

Auntie Sawa said...

Yakin boleh kiah.. tp kalu dah naik keje lg senang nak up stock. sbb stock waktu siang boleh top-up. yg penting kena rajin sokmo, takmo ngelat2 yerr

My Wonderful World said...

waaa dah ada DF, chaiyo2 cik kiah. start stock up dari skang.bila dah naik kje mood pun akan swing n pumping schedule pon tk menentu cam aku la. rasa rugi tak stock up dlm pntg byk2.

makcik rokiah said...

Auntie : baek..mintak sentiasa dimurahkan rezeki 2 thn ni.

Mww : aku time pntg susu xbrape ade..ilmu mngepam pun tipis sudahnye ke laut lar stock huh