Tuesday, October 9, 2012

lampin pakai buang




aku tak pernah guna satu2 jenama lampin tuk aisyah sebab aku nak ajar dia 'kebal' * read = ibu beli yang mane ade less je,jimat! :D* ... 
bila dah macam2 jenis aku guna ni memang dia selambe je lar. tak pernah lagi kene rashes. 
insyaAllah. 

buat masa ni yang paling best bila guna lampin kain ni
rase macam besttttt je kat vontot aisyah
lembut, serap, best lar!
1 je lar yang malasnya nak membasuh!
lagi2 kalau dia banyak poo-poo kan
ibu ngah mood cuti2 mesia ni bole lar nak layan cer dah naik keje kang?
hahahhaaa.. pampers jugak jadik pilihan.
nak jugak sebut pampers dari diapers kans?
dah terbiasa
macam makan megi kalau makan mee segera tu cam pelik je huhuu


ada ciri2 ibu2 kedek aku ni kans? hahahhahahahhaha


2 comments:

NenetPenne (NP) said...

dah timbul balik lampin mcm ni...


makcik rokiah said...

eh lame dh ade...lagi cantik tau net :)