Thursday, November 13, 2008

cik ct peroz

nak tunggu ahad ni nengok wayang..cam lambat laks..
seb baek ade minah sewel a.k.a senget a.k.a ting tong nie sudi ajak gie nengok ..kiteorang nengok BANGKOK DANGEROUS..besh..tapi last hero mati..huh!

perkenalkan cik ct peroz a.k.a adeq..
makcik ni fofular kat blog sebelah...contact die ramai bebs.. meh baling sekor dua..!!

kawan ngan dak sekolah kan...so shopping pun barang sekolah larr...
ni kiteorang kat MPH seblom wayang start..

makcik biase arr...setiap kali nak pekse...tiap kali tu jugak larr ilang pen pensil segala bagai..
dengan niat takmoh dah amek barang kat opis tu macam lar mak abah hang punyer barang.. seblom boss sumpah jadik tong sampah..maka makcik pon beli sendiri larr.. hahahaha...yergggghhh!!!..
dengan harapan sem ni dapat dekan.. (**tolong larr wei..!!..bluwek... bluwek..)
eh.. pesal aku pandang lain?

yer tak syak lagik...jerawat makcik ngah meriah skang nie...hampagas tol sri **** nih!!!..


nota kaki cap ibu dan anak: rugi niena ngan naz tak juin kite kan deq... gossip mama juwie kiteorang malam semalam.....

nota kaki cap ibu dan anak darab dua: for kak yuyu..welcome to d club dear...!!! rilex arr.. kumbang bukan sekuntum ... jum dangdut...!

nota kaki cap ubat batuk kelapa laut afrika: naz kite jumpe abang M bukan name sebenar kat dalam panggung malam tadi.....ahakss...




4 comments:

Benedict Bernard said...

siti peroooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz


camnat hari raye

miss galaxy said...

kemain lagi..
merayap di alamanda ek..


kamo di tagg
tlg jawab ek
sila la ke blog cik anis tembam..hehe

Sara said...

Moga t'capai lerr tittle Dekan tu Cik Rokiah?? Gud Luck for ur exam eakk

Kasut_pink said...

Wallawey, chumel siot awek baju kunen tu..kehkehkeh..
Sewel?? Ting ting?? Akukah itew??