Thursday, November 20, 2008

jawab tag cAnis lagik..


tag lagi dari cAnis itew...hampeh kan...
ingat nak bubuh gambar ngah tahan sakit semalam...cam tak cun pulak..
ari ni kite suruh kakak nie amekkan..'paksa rela'..

ni rules dier..
  • snap 4 pic kamu yg berlainan watak
  • jadikan dlm bentuk collage
  • pastikan pic kamu di snap oleh org lain.
  • jgn snap sendiri

so ni larr jadinyerr.....

amacam?? ade cam heroin citer SOLEHAH tu tak??..

ngeh ngeh ngeh..

***komeng kiut2 ok... komeng nasyid ditutup sama skali..!!! HAHAHAHAHAHA......

dalam kepala ni mmg dah terbayang aksi2 bengong cBen ngan daq kecik itew...



so sila larr jawab tag dari diriku ini ye Ben and Adeq..huhuhuuh..



13 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

acik rokiah...

lawa tudung..hahahha....mcm pelakon pilim arr..

kekkeke....

kiut tak komen dari ku khas utk mu

ahhahaha

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lupa nak tanya....

awat blog acik kiah tak dak kotak chat ek...

wat la 1....senang nak bergosip

kekekkeke

makcik rokiah said...

wuiiiiiiiiiii..
cepat sungguh mengomen blog ku ini...

tak sempat nak edit..!!

cik kiah baru lagik kat blogspot nie...kite taw post blog jerk pastu komeng blog orang...huhuhuhu...

esok2 noh..

miss galaxy said...

cik kiah....muslimah sejati bile di opis..hehe

tudung 2 yg buat cik anis tepegun seketika...kikiki

nice sgt2.
suke sgt2

miss galaxy said...

cik kiah
ari2 biasa sye di damansara
xpe2 bile free kite gossip sesama k

makcik rokiah said...

kan sudah ku bilang komeng2 nasyid amat tidak dialu2kan...

cAnis nak kene fire ni kang....hehehe....

makcik rokiah said...

weekend kite selalunyer ade class...dak sekolah lagik ler katekan...tp tak pe next time eh...

nak tengok madagascar larr........
i like to move it..move it..ewah..

Kasut pink said...

Ko ni cik kiah, mengetag kami je kojernyer..

Cik kiah meh dtg opis kami tolong amekkan gambo kami boley??

Kami akan masukkan gmbr mengong yg plg mengong kami leh buat tuk kepuasan makcik kiah bin lemam...

makcik rokiah said...

deq kalau tak puas camne??? ...

<<< sesungguhnyer aku rindu ngan class kat akademi...huk huk huk..

Kasut pink said...

Pembetulan... setelag gmbr siap, kepuasannyer pd kami bkn pd makcik rokiah itew.. hahaha..

wait & see.. Kamo pst suker..

Benedict Bernard said...

nge tag apa lagi cik rokiah ooiii.. sapa lah yg bole ketik gambar aku nie.. aku cameraman pic aku sendiri weii..

you are now in my zone said...

nk komen gak..x kira!

acik rokiah ROCK! :D

ngee :)

miss galaxy said...

cik kiah
mulanya cik anis nak nyanyi lagi nasyid
puji-pujian dri kmpln raihan...tp lupa lirik plak
ayik ingt lagu tok CT jer..kikiki


apa pon kamo adalah ROCKER m'sia
caiyok!
caiyok!