Sunday, April 18, 2010

aku scandal

ada satu blog yang CK suka baca.. tapi skang blog tu dah takde..
mana ntah..
elo tuan blog? pencen dah ke?

tapi CK sempat cilok ayat dia ni :

"tinggi mana pun gunung
dalam mana pun laut
jauh mana pun jalan

masalah tak akan pernah lari!

hadapi dengan tenang
tangani dengan sabar"

hope yu tak marah eh ctp :)





aku scandal by H.U.J.A.N. in jazz version
layanzzzz..


notakaki : sobssss..

10 comments:

Benedict Bernard said...

pagi CK.. laju CK memasak di CW. wahahha.. !

makcik rokiah said...

hahahhaa.. ari ahad bole ar xde keje nak buat..

ezam said...

mana lagu jepon tu ek....lagu tuh best..selalu on blog cik kiah ni just nk dengor lagu tu aje..

makcik rokiah said...

lagu tu eh? sat lagi ck tukar... zassssssssss..

makcik rokiah said...

dah puas carik.. xtau mane nak copy code lagu tu... huhuuu sori naaaaa...

mata coklatbiru said...

wahh..
sempat lagi cik kiah ni cilok- mencilok ye...
haha...
baik punye cilok...
ape2 pun, btol2, lagu jepon tu mmg best... :)

kucingorengemok said...

dan sebesar mana pun masalah, kasih sayang allah lagi besar... kan :)

NenekPenne said...

sampai mati masalah tetap akan ada...

Kasut Pink said...

selagi bernyawa la ade mslh.. da x bernyawa lg mslh besor...huhu

Cantik Photography said...

mana ade orang yang tak ade masalah... dalam dunia nie.... betui ke ayat aku nie ?!@@#@!76%*&*%^@(*
nampak gayanya aku sendiri ade masalah..