Sunday, April 25, 2010

kenapa ada perpisahan pada setiap pertemuan?

*menanges baca tajuk!!! *

suka dan tak suka :
1. suka
dah abes exam .. gumbira sungguh rasa dihati :))
so bole lar curik2 masa baca novel yang dah berbulan beli tu..
had ni baru beli minggu lepas.. alo alo buku sekolah punya lar payah nak bukak..!
tapi
tak suka sebab jawab exam macam @)($**8^$

2. suka
dapat pindah segamat :D
yea yea yea... duk ngan mak oyah !!
tapi
tak suka nak tinggal kan kawan2 super best ni :(




rindu korang nanti..
xoxo

13 comments:

NenekPenne said...

masih duka sebab exam lum abis lagi nih...guano nih!!!!...heeee

tak perlah kiah, ada masa sila turun KL yer.....

kami best sebab kamu pun best....

Benedict Bernard said...

aku tak pernah pun rindu kat kau kiah.. la la la la~ kekeekeke

ezam said...

kita bertemu untok berpisah dan bertemu dengan sesuatu/seseorang yang baru....

Kasut Pink said...

ala KL- chaah bape jam je... zasss saje ok...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Alahaii..
Sedih la plak kiah oii.. huhu..

mrs redzuan said...

ala...dah xblh nak togeder-geder lagik, huhu. (mcm la selalu sgt join geder2 korang kan!!huhuhu)

xper CK, berdekatan dgn mak oyah itu lebih afdol...hikhik.

green apple said...

Baru abis baca The Last Song semalam, ok la, tapi tak menyedihkan ..heheh...eh tebagitau pulak..

Sawa said...

laling.. ko standby jer bekas2 tu dlm boot keter eakk.. Nnti kang kalu k sara ada turun sane akak bg tau..
p/s: ampun sbb tak dpt join smlm

shah said...

Bagaikan sireh pulang ke gagang, begitulah si kiah....hidup chaah...

NenekPenne said...

hows ur life back there?

eee lagu ni sedih ....sob sob sob

NenekPenne said...

update blog laaa wei....

catz said...

salam,

dah tak jadi jirankah kita?
ko dah pindah segamat?
btw, good luck di tempat beru.
:).
seronoknya dpt balik ke home town dan duduk dengan mak.
kita mmg tak mimpi lah dpt camtuh.

:)

khairul said...

susah lah nak jupe CK nnt...