Wednesday, July 20, 2011

:(



di kuantan tanpa 'orang kuantan' yang dirindu ;'(

Friday, July 15, 2011

syahdu

syahdu selepas baca ini :








luv yu sayang.....





Ari Lasso - Cintailah Aku Sepenuh Hati

Di dalam hatimu
T’lah aku temukan
Arti kebahagian

Bersama dirimu
Aku merasa berarti

Sanggupkah dirimu
Untuk bertahan
Hingga waktu tak berjalan

Mencintaiku
Walau bintangku tak terang

Reff:
Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini

Betapa hidupku takkan pernah sama
Bila kau tinggalkan ku
Tetaplah disini saling memiliki
Selama-lamanya

Back to Reff
Tiada arti semua bila kau pergi

Genggamlah tangganku dan peluklah diriku
Saatku jatuh nanti menangis sepi

Cintailah aku sepenuh hati
Sesungguhnya aku
Tak ingin kau pergi
Cintailah aku sepenuh hati
Tak ingin kau pergi
Takkan mampu ku hadapi dunia ini
Tiada arti semua bila kau pergi




Monday, July 11, 2011

bebel kosong 2

pok pek pok pek...
bla bla bla...

tetiba...

anjelina : cik nak tanyalar kalau perempuan belum mengandung, orang suh pi urut lar, makan jamu lar, makan vitamin lar... lelaki buat ape?

cik bajet pandai : cari perempuan lain *muka selambe tak bley blah*

celaka!

Friday, July 8, 2011

bebel kosong




bdk ade ijajah : vodo punya boss setakat spm nak berlagak!

bos ade spm : pedulik ape ko ade ijajah..aku boss!



owhhhh donia!

Tuesday, July 5, 2011

busyuk!




suka benor wat aksi muka macam tu ..huh!

bile lar dapat ke kontan ni haiyakkkkkkk!

Monday, July 4, 2011

pengapit




lanjutan cerita si peah pinky jadi pengapit tetibe teringat kat pengapit kita yang comey itew.. ms julia sa'ri aka besfren kita sanggup stay up dari majlis khatam dan bersengkang mata siapkan hantaran sampai sesi outdoor sebelah petang.. takkan ku lupakan! TQ darling!




tapiiiiiiiiiiiiii... had citer klakanye time pak inchik sampai mase tu aku kene sambut mana ko pegi?? halfway nak menuju ke pak inchik... dengan bising kompang,dengan orang nak salam, member nak bergambor , pak inchik nak kene sambut.... minah ni bole ilang carik kerusi wat pengantin LELAKI duduk.. sedangkan aku ni carik dia tanya kat adeq, "pengapit aku mane??? pengapit2!" dgn muka kulat2 jln sorang2..hahahaa.. sabo je lar pengantin! walau apepon terjadi pengantin kene senyum yer ahakss..




nota kaki biru : motip pak inchik tonjet kaki?? hahaha

Saturday, July 2, 2011

photog pilihan








saya suka SAM RAIS huhuuuuu


manis :)