Sunday, September 26, 2010

owh alahai


time kaseh pada si pinky peah yang sudi bertukar2 link ngan kami..
baru tau B2B dan DIY tu ape die..
haihhh punya lar jakun :D
satu ape tak masuk kepala kami skang ni peah
even kursus kawen pun tak decide nak gie bile..
apatah lagi list-to-do yang kamu letak comel2 dalam buku nota tu
owh saya belom sampai ke tahap itu lagi :(
tapi dulu zaman baru nak blaja meng-edit gamba
kami suka betul sorang photographer ni
agak2 dia charge mahal tak eh?


smart kan?
kami ngan si chenta hati suka ketik2 gambo
rasa berbaloi lar kot letak bajet lebih sket kat photog
nota kaki inchik tunang : bole tak ni yang? :P

4 comments:

Benedict Bernard said...

wah.. cantik2 gambar.. kawin sekali je CK oiii...

Kasut Pink said...

Ah kiah, kami lupe nak send list kat kamu n kak yu.. jap lg kami send...

Sawa said...

muhehehe.... semuga 3 dara to be bini org ni trus suksessss3x

makcik rokiah said...

ben ben : haah sekelepuk keluar! haha

pinky : TQ darling!

k.sawa : hooreyyyyyy.. :))