Friday, April 27, 2012

baju baby



saya beli di FB Qaseh Ibu Collection II
5 pasang romper rm27 dan baby tight rm9
best!

kawan ofis : "kalau anak ko tu 2 kilo bole lar, ni aku tengok macam 3 kilo lebih je mane nak muat baju ni... lain kali beli yang 3M atau size M"

saya : "eh? ni kira tak muat lar?"

kawan ofis : "macam ni bole tahan sebulan je, dh 2 bulan kene beli lain"

saya dah beli dekat 10 pasang yg size new born / 0 - 3M .. aduyai!