Friday, July 3, 2009

adeq 3 @ sintok, kedah

adeq 3 dapat sambung study ke UUM ..
course = Tech.Management ..
aku yg suruh die amek course tu sama cam aku.. hahaha..
padan muka ko..


bergerak dari kl kul 9 pagi..
lepak jap ngan adeq 2..
die tak dapat ikot coz keje ahad tu..




ntah mana punye malaun suruh aku kuar tol alor star utara..dah di bilang tol paling ujung skali...nak jugak keluar ke situ..

nak sekeh pale aku ke..sekeh pale orang tu???



dah sampaiiiiii... kul 4.30 ptg br sampai....

phewww... kejang vontot..



tempat orang kan...tak sah kalau tak sesat.. dalam uum pon bley sesat.. ape kes..?

so kiteorang sefamily menginap kat hostel jek..malas nak meronda ke bandar cari hotel segala bagai..



dah dapat kunci bilik terus carik makan.. lapor gedegang ok..



sajek jek mengatal nak dinner kat thailand .. orang kate dah alang2 sampai sintok tak sah kalau tak sampai bukit kayu hitam..
huhu..



comey2 orang siam ni larr..



wah abah aku girang semacam nampak??


tomyam die mmg 1st class.... mabelesssssssss.... semua sedap larr..!!!



ronggeng cik kiah jap..


ape kes mak oyah gewdik macam ni???tengok abah aku mengajor orang belakang tu..

cam dah biase jek gie siam bah..?? ahaksss..


adakah pokok getah ini adalah tempat kak Sawa dan incik tadza bermadu asmara?? ahaksss

hari pendaftaran..
kenangan mengusik kalbu tak kak sawa??

isk isk... senior mane lar yg mengjahanamkan kerusi nih??


seb baek adek 3 dapat bilik tingkat bawah skali..



blok E , kolej petronas

tu nampak tak bantal busuk tu...menjerit aku bile nampak die keluarkan dari beg... harus larr..buat berat kereta jek..!! dari selatan ke utara tu tau..!!

*sarung bantal busuk disponsor oleh baju uitm yg tak dipakai lagi* haha..

ok babaiiii..


odw balik baru leh menikmati alam sekeliling..
masa pegi kan mata melilau tengok singboard jek..haha..

12 comments:

Mr Sept said...

apsal x terus pegi Hatyai?? usar2 ayam utk Abah ops!!! kekekeke

erika said...

tengs yew ltk p'jlan shayew g uum..

lebiu sis!

tetbe plak wndu kat kam0o..

hahahhah..

nti shayew c0py sume menatanng3 nih dr page kam0o yew???

urs sincerely,
ADEK 3...

;)

makcik rokiah said...

mr sept : dah malam larr.... ate gile kome sampai sana... ade kene tembak kang....

erika : eh... anda ke adeq 3 iteww????

Sawa said...

adakah pokok getah ini adalah tempat kak Sawa dan incik tadza bermadu asmara?? ahaksss

<< woiii... tak men laa bwh pokok getah. tmpat ronggeng den adalah dirahsiakan. kekekehh

tp kolej petronas iteww.. pheww 1001 kenangan weihh..

makcik rokiah said...

bebrape btg pokok jek ade kat situ kak... sape yg menoreh tu ek?

Kasut Pink said...

Kite penah gi skali sbb akak kite sorg study kat sinun.. Mcm duduk kat utan rimba je rasanye..

NenekPenne said...

time2 sedih gini kalau akak yang kena pegi tempat mcm tu, uwaaaaa konferm meroyan aku!!!!!


i love KL, i love Subang Jaya, I love Puchong, i love shah alam but I hateeeeeee Kepong....

Sawa said...

makcik rokiah said...
bebrape btg pokok jek ade kat situ kak... sape yg menoreh tu ek?
<< ni pokok getah kat kolej petronas ke? tak prasan lak zaman k sawa dulu..

NenekPenne said...
time2 sedih gini kalau akak yang kena pegi tempat mcm tu, uwaaaaa konferm meroyan aku!!!!!

NenekPenne said...
i love KL, i love Subang Jaya, I love Puchong, i love shah alam but I hateeeeeee Kepong....
<< kill.. kill...die.. die.. kepong. hahaha...

Cik AniS GalaXy said...

anis pun dah x sabar nk ke kedah nie...
wait 4 me...hahahaha

makcik rokiah said...

ct pink : sila lar tanya senior2 yg berkenaan..haha

nek : bes nek.. dpt menenangkan jiwa... salam usrah untuk nenek itew... keke pis V

k.sawa : yek lar kat tepi jln besar... isk .. zaman k.sawa ngah kecik lagi kot pokok tu..

anis : chaiyuk3

en_me said...

bantal busuk dgn tuannyer yg jeliter tewww.. ahaks

NenekPenne said...

byk laa ko punya peace..

time sedih jangan dok sorang2...boleh meroyan beb!!!

pi clubbing best gak....3 bulan 10 hari edahnya....lambatnya!!!!!!!