Saturday, July 11, 2009

mak dan abah saya ;)









so saya ikot muka mak ke abah???

hehe..

12 comments:

Cik AniS GalaXy said...

ang ikut muka unta blkg umah makcik temah..hahahaha
laaareeekkk...!!!


dua2 pun ader terselit sikit

Sawa said...

ahakzz.. basikal shield iteww adalah antara tmpat yg paling ngam untuk aktivitas b'tenet. kekekehh...

btw.. kat bawah pokok getah tu.. kalu time daun die luruh ada macam musim luruh kat luor negeri tauuu.. nnti dtg angin rajin k sara akan scan pemandangan time prasan musim luruh tu eakk

Benedict Bernard said...

pandai bapak hang pose.. kekekke

Mr Sept said...

aku dah biasa jumpa mak bapak hang kat yong peng dan dari situ aku dah mula tertanya2 betoi ka hang anak mereka-------bley statement camni kekekeke

SiMpleSmArtErMe said...

macam kat hostel ja nih..

makcik rokiah said...

cik anis : woiii.. sedap mulot mengutuk ekk..

k.sawa : sila2.. tapi bile angin tu nak lalu ek?? ahakss

ben : haha..model 50-an..

mr sept : pastu dieorang cakap ape?? sekeh lelaju kang..

owh ye.. mak kite ade tanya "dieorang tu laki bini ke? ..*sambil tunjuk ke arah abg arie ngan kak yu...** wakakakaka......

kak needa : haah kat hostel aka tempat bertenet kak sawa...keke..

parkchoo said...

wes paman dn tanternya.. yok ngobrol ang lucah2 aja..

Kasut Pink said...

adik kamo ade la rupa abah kamo.. tetibe mcm nk tiru komen si arie ngok...ekekek

NenekPenne said...

mak bapak melayu tapi anak2 mcm korean....

makcik rokiah said...

cpc : ko nak kena petir...???

cik pink : arghhhhh....

nek : ye ke?? korean + jawa = koja
...kakakakka

mrs redzuan said...

muka kacukan mak ayah....hehe

erika said...

muke shayew p0wn mcm k0rean gak kew???

agagagagagag

;)