Tuesday, November 10, 2009

burger

pagi2 aku terjah blog kakak ni .. menjerit2 cacing belaan aku tengok.. nangessss ..ape lagi.. bising lar mulut aku kat ofis mencarik taman sepakat indah II, kajang tu kat mana..riki punye riki dekat jek ngan umah aku..
adeh!
alkisah nak mencarik restoren ikhlas (direction nak ke gerai burger ni) pun satu kes gak.. leh plak aku masuk taman sepakat indah I .. pusing2 tak jumpe senah! ape tah lagi kedai burger... mmg takde..
rupe2nye gerai burger tu berhadapan ngan apartmen cempaka ria.. taman kajang indah II ok! bukan taman kajang indah I... sesat barat di tempat sendiri kekdahnya! kat sini leh feeling cam kat arab eh.. pak arab ramai sini..
kalau tak kerana burger ni.. mmg tak tau lar taman kajang indah II tu kat mane.. hahahaha
sangat cheezy!! vah vah vanggeee..
daging double cheese pon double !
*******************
besh nyer dapat berendam dalam pool tu!

nota kaki burger : kawan cik kiah kate dah dapat housemate baru.. so sila abaikan iklan yang terdahulu.. hahahaha..

11 comments:

NenekPenne said...

errr kalau nenet menyewa..boleh tak nenet bawak balik jantan peliharaan? muahahahaha.....

*Miss Geli^ said...

berminat la saya dengan burger tu..cilakak sungguh..sila bagi dereksen tru ym...


erm...ahkak pun sebenarnya macam nak tanya soklan sama cam nenet punya soklan, tapi bila tingat dah berlaki, kensel la..

makcik rokiah said...

nek : huh? bole kalau nenek sanggup berkongsi..hahhahaa

cik geli : hahahaha.. dah lar tak tau jalan.. pehtu jln menonong suka ati jek nak belok kanan kan... padahal dah bgtau taman tu sebelah kiri..adeh!..

amacam? rasa burger kan? ahaksss..

NenekPenne said...

alah nogha, laki.... laki lah jugak, jantan peliharaan tu untuk stok geli2... muahahaha

dah namanya jantan peliharaan, i tak kisah share2... u kisah ker MK? muahahahaha...

*still in bitchy mode*

Kasut Pink said...

Da iklan dlm mudah.com? Mst cpt punye

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

beger cenggitu.....kat kuarters FRU umah cik yanie pun ado...

dua hengget setengah jer....

hehheheh mau?

Sawa said...

wahhh gler rare... sewa bilik foc burger utk diratah ehh??

parkchoo said...

kamu ni kiah kan sejak azali lg blur. org soh ke kiri, kamu ke kanan. org suruh ke surau, kamu ke rumah persundalan...

ermm rumah sewa tu bole buat port maksiat x? buat orgy party ke, parti buih ke...

shah said...

Best tu park meon...orgy berjamaah...

makcik rokiah said...

nek : i suka...hahaha..

cik pink : sudah dot com =)

cik yanie : hak ni lain... cer try test experiment!

k.sawa : haah.. dapat masuk uma free burger.. huhu

cpc : bole2.. nak2 sebelah tu surau kan... ni aku blur ke ko blur ni cpc?

abg shah : haa ni lagi sorang!

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

cik kiah..
bila mau belanje itu beger..

tgh sabaq menanti nih

kakkakkakak