Tuesday, November 24, 2009

satey seksyen 7, bandar baru bangi


lame dah sebenarnyer nak cuba try test pandu uji satey kat Restoren sup urat ketin tu..setiap kali datang pon ter-order sup daging, tak pon sup ketin campur.. cenggane? dah lar semalam ade orang kate nak makan satey kampung baru katenyer..ngences aku tau!

sedap beb.. tadi agak malu2 meow nak meng-order 5 cucuk..
ingat kan ngam2 anak tekak..
sampai umah cam tak cukup gitu.. haihhhh *hantuk kepala kat lappy!
had spesel nyer of cos lar satey yg amat terasa tu.. dan jugak lontong daun pisang..mak aiii lembut dan wangi lontong tu.. eh lontong ke tu? ke ade nama lain..hahaha.. mati lar aku ikot suke bagi nama kan...
kuah kacang cik kiah rase hj samuri lagi champion kot...


seperti yg dijanjikan.. map ke kedai abang oblong dan jugak ke restoren sup urat ketin tu..tak nampak jugak jalan yg benar tu .. tak dapek den nolong eh..

***** update !! google map dari tuan pengetua.. katenyer klas tambahan akan dibuka disini sebagai persiapan terakhir naz nenaz..

11 comments:

basburokklang-banting said...

arghhh..tekak aku berjoget2 dowh..len kali nk mkn lagi ajak aku..sebelom aku kawen nih..

makcik rokiah said...

bik, tu mmg lontong eh?
ke ade nama lain?

*Miss Geli^ said...

mencik la...sokmo bagi cacing cacing dalam perut melompat....

tengok la makan karang aku henjut kesana plak..

parkchoo said...

lepas ke anak tekak cik kiah ngan ketupat/lontong daun pisang tu? ke bolos je?

jap nk gugel mep...

Sawa said...

maceh cik kiah.. lap u so muchh tauuu

hans said...

lapaq plak tgok satay ni
satay nih dgn satay kajang yg mana sedap?

NenekPenne said...

tengok satay teringat xmen suka sangat satay kat kepong itew.... aishhh

kucingorengemok said...

hehehe... cik rok, glamer dah abe begel tu skrg kan? kita nak mintak royalti skit la kat dia, dlm bentuk begel oblong double special - seminggu sekali pun jadi la ;)

makcik rokiah said...

cik geli : hahahhaa.. sukses!sukses!

cpc : bagus!

k.sawa : i lap u balik.. keke

hans : satey sedap.. sila cube yer..

nek : haisshhh

kog : haah setujuk!.. smpi blog kami pon kena follow ngan abg oblong hahaa.. ni semua kes bukak blog kog lar aritu.. haisshh.. tp mmg sedap!

makcik rokiah said...

hans : satey ni lg sedap rasenyer

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡