Sunday, November 22, 2009

disebalik tabir..



lain2 gambar ade di FB yer.. sesekali keluar mengetik gambar camni BEST betol lar..

nak2 model semua sporting.. model? ahakss..

korang sangaaaaat lar BEST!!

10 comments:

Sawa said...

maceh kiahh & kawan2 mengong ku skalian.. sorry for the late notice eakk. moga for the next project lagi ramai yg dpt juin.

nota kaki semut : lps smpai kat umah, tetiba rindu kat korang sml.. uhuhuuu

NenekPenne said...

walaupun late notice, akan ku tetap mengavailablekan diri ku ini yang setiap minggu busy manjang....

just for u my dear...just for my dear frenssss..i will make my self available...

sesat2 pun, sib baik ada dua keta escort datang amekkk....

uwaaa den amat terharu...

hampeh punya signboard... satu jer yang guide ke wetland..pastu tak ada dah... kedekut signboard betul... mana lah den tak sesat....

basburokklang-banting said...

model???..of cos!!
hak2..mmg best..
picnic,ketik2 gmbr smbl2 tu kunyah tetekties..eh, bukan..contorz la..

*Miss Geli^ said...

ye la ye la..ai suka jugak ektibiti posing2 ni....

sib baik ai bangun lewat...kalu ai bangun awal, mesti muka ai lagi cun..macam anjelina jolie gitu..mesti lagi pedas dan panas...

malam tu ai pegi cari oblong itu..enak wei...


pedas & Panas = HOT!!!

Sawa said...

ni buat aku panas & hot nihh.. kiah tolong laa lukiskan pelan tmpat kejadian tuhh. nak jugakk try...

makcik rokiah said...

nek : ntahnyer tu... seb baek takde pulis... selambe jer kami amek lap kat situ..semata2 WLL pny pasal.. huhu~

naz : tak sanggup aku nak menyalahgunakan nama jajan corntoz tu.. hahahahaha..

k.sawa : jap lagik kalau senang kami upload map itew.. tgguuuu

nogha : cer kabo, oblong ke abg2 arab yg panas?.. hahaha

catz said...

eh bestnya u ols outing camni..
takmo ajak cik katz nih kew..
tapi u ols pakai canon /nikon ek..
ala..termalu pulak..

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

makcik kiah...
lawa nyer ari ni
cun arr...
sweet pun ado...


bila nak ajak cik yanie gebu jadi model kat kedai sup ani utara depan mydin precint 14 tu?

hahhahha

basburokklang-banting said...

ala cik catz..kitorg lagi x malu..xde camera pon..lagi baik jadi model..muahaha

*sib baik abg geli ade..klu x,xde la muke si kiah ni*

ezam said...

hey kamera kita sama...heheheehe...

tapi gambar2 kamu lebih cantik2 dr sy punyer....sure ketik2 terror nieh..