Wednesday, September 15, 2010

entry untuk dia ......


saya dan arwah..
kawan baik susah senang mase mula2 nak mula hidup kat putrajaya dulu..
kawan baik yang kongsi megi satu mangkuk..
kawan baik satu katil mase kursus induksi..
kawan baik nanges sama2 masa kene tinggal boipren..
kawan baik pegi beli brekfes kat cafe bawah ofis..
kawan baik kutuk boss sama2..
kawan baik kalau takde duit nak bayar utang tudung so dia bayarkan dulu..
kawan baik pegi carik kedai sup satu bangi..

dia kawan baik saya..

tapi sekarang dia dah takde :(

semalam 14 september 2010 , jam 4.30 ptg, meninggal dunia di hospital kuala pilah..

al-fatihah untuk dia

7 comments:

mamarempit said...

al-fatihah...moga rohnya dicucuri rahmat Allah Swt....

Benedict Bernard said...

jgn lah bersedih2 CK.

tapi masa aku tulis blog about kawan aku passed away dulu, meraung gak aku :)

NenekPenne said...

alfatihah

dia sakit apa?

NenekPenne said...

alfatihah

dia sakit apa?

Anonymous said...

"Daripada Dia kita datang, kepada Dia kita kembali...." moga ruhnya dicucuri rahmat, ameen.

Cantik Photography said...

takziah.. al-fatihah
semoga rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman....

amin...

deaf_angel said...

smoga kawan ko tergolong dalam golongan mereka yang beriman dan sentiasa dilindungi Allah. Amin.