Tuesday, December 28, 2010

biru is blue

ni cerita 21.11.2010
dah lambat? tak kisah janji masuk blog :))

nak tanya skang ni ngah 'in' kaler biru ke?
ramai pengantin pilih kaler ni tuk nikah outfit
tapi sweet lar ;)

ni daq am, ex-housemate saya dulu
$20 yang dah tak jumpe lagi dah sekarang..


biru, biru dan biru


gitar karen ni nak suruh laki dodoi kan lagu sebelum tido eh am?
sweet kan? tengah berfikir2 harus tak aku tukar tema ni.. ermmmm

11 comments:

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

Atenye lg sebulan lebih kamu blh pkr nak tukar tema lg? bior betik kiah..

Prof. Bruttenholm said...

gitar karen??? hebattt...

eh sila bayar royalti wey untuk tuan punya blog biru is blue tu....

kezut ahkak tau.... :)

purple pun okay
pink memang hokey laa untuk budak tu...
orange pun hokay
eeh hitam pun okay lorrr
hahahaha...biar kiah pening....

makcik rokiah said...

peah : semalam kakak doyan tunggal pekik kat aku pesal aku pilih biru jugak..haihhhh

aku ingat sanding xmao biru lar peah, ijau cam yg aku ckp tu..

kak prof : haah lar patut pun cam pernah dengar je hahahhaaa.. haihhh sorry lar tuan blog nnt kenduri dtg ai belanja nasik kenduri eh :)

pink ????? ermmm pak inchik saya sesak nafas kalau pink..mmg kejam mamat ni!

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

biru tu cam kureng skit la....ijau pun cantik...

biru kundang lah..nak??? ahhahaha

Prof. Bruttenholm said...

tuan blog tu kata bayar royalti dgn belanja nasi kenduri, pastu time balik, nak berkat pastu nak tepung tawar pastu nak posing atas pelamin...boleh tak?? hak hak hak....

mana laa tuan blog biru is blue tu pegi ....haishh...

kiah, warna hijau kepala itik pun cantik okay...

makcik rokiah said...

kak lia : biru kundang? nak kene tanya pakwe ai die tu sesak nafas sket kaler2 yg die x berkenan huh.. :))

kak prof : ehhhhhh bole...tunggu yer tunggu kad nye hehee..

hijau kepala itik??apakah? hahhaa jap nak google

haah mane blog tu hilang?

Byzura Mj (By) said...

mak ai nak tukar tema.. jangan-jangan.. hehehe .. tp biru tu memang trend skang ;)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ada gitar karen la....fulamakkk

nanti saya nak beli reket badminton la kat incek T

hehehehehheh

-w@xest- said...

no pinky2 okes!!!

Prof. Bruttenholm said...

hijau olive pun okay lorrrr

susah2 kamu bogel jelah kiah...hak hak hakk....koh koh koh...

Renee Meow said...

meow blogwalking..

2011 is purple year.. hehe :D saje je.. i think blue is still in.. tiffany blue especially..nmpak soft n exclusive kalau pandai matching.. jgn too much nanti nmpak xchantek.. ;)


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com