Sunday, December 19, 2010

cerita tema dan mak andam :)

tema sanding saya adalah biru
walaupun bukan pebret kaler saya
demi chenta hati, ai rela :P
*muntah!*

brown and baby blue


yellow and blue
* suka !*



purple and blue


navy blue




yang manakah? ikut hati memang malas nak ada warna tema
leceh ok nak pilih barang
nak kene pandang satu kaler je semua
bile ada barang yang nak dibeli tu warna lain lagi cantek
dahhhh makan ati...

sebagai langkah2 keselamatan sebelum saya meroyan sebab stress nak cari semua barang kaler biru so nanti segala macam biru adalah diterima
turqoise, baby blue, dark blue, navy blue, tiffany blue
apa lagi?
hahahahaaa senang bukan?








*copy dari Qaseh Bridal FB*


beberapa hari lepas dah jumpa mak andam pilihan mak oyah
tak kisah janji nampak cantik :))
ngah pilih2 baju terberkenan plak ngan kaler hijau
adessss
camne?
harus ke tukar kaler tema ni?
susah betul orang tak berpendirian tetap ni kan
ahaksss..


tapi tu tak finalise lagi yer
so korang nanti redha jer lar tengok saya sanding kaler campur2
hahaaaaaaaa

masa ngah sedap2 bergosip si mak andam ngan mak pengantin tetiba plak mak andam ni bole plak bukak cerita pernah satu pengantin tu dia mekap tak menjadi..bedak tak nak lekat kat muka, lipstic calit banyak kali pun warna tak naik. so mak andam cakap pengantin nanti baca2 lar ayat pendinding diri sebab kita tak tau kalau ade orang nak dengki kan. bende2 macam ni semua kita tak perasan.. seram plak ai dengar.. camtu punya orang pun ade ek ?

nota kaki ex-B2B : ada petua ke?


14 comments:

-w@xest- said...

yg mn pilihn hati nie?

achik ezam said...

lipstiktak merah????

bedak tak lekat????


gunalah simplysiti.....

ahahahahhaha

Benedict Bernard said...

warna biru blend dgn warna putih. baru cantik..

mrs redzuan said...

biru gelap tu cantik...cik kiah kan kulit cerah xper pakai kaler gelap, hehe

makcik rokiah said...

pak inchik : semua yg diatas :)

ezam : hahhaaaa :))

ben : mak andam takde plak baju camtu..

kak ya : lawo kan ahaksss..

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

biru warna majlis bertandang kami nnt... leh cr brg same2 nih.. hakhak

Sawa said...

wahhhh... sane sini dok cte psl kawen skrg.. hehehe... dlm hati tgh ada taman ehhh korang...
p/s: akak pun tumpang happy kiahhh

Lia @ Norli (Mamarempit) said...

caei kale yg senang akak nk godek2 cream nanti tau...jgn yg susah2.....

bab2 pendinding tu...huu..seram kan...baca lah ayat qursi bnyk2

parkmeon said...

yg penting ikut bajet..

makcik rokiah said...

peah : sexcited ni weih!!!! huhuu

k.sawa : moody pun still senyum kak skrg ni..hahhahaa

k.lia : tu lar mak andam pun ckp camtu..3 qul ngan ayat kursi.

apak : buku kira2 mmg sentiasa bawak kemana2 .. mekaseh lar apak huhuu

iedayah said...

mcm2 ad dear..ad yg lauk kenduri sume basi time tetamu bru dtg pn ad..risaunye...

makcik rokiah said...

iedayah : mcm2 kan..tawakal je lar hope semua berjalan lancar

hell kitchen said...

i love blue mcm blog biru is blue tu...

Cantik Photography said...

warna biru ok ler tu... jangan warna merah pekat cukut...