Wednesday, June 10, 2009

cobaan cobaan one two three...






dua tiga menjak ni *eh tiru ayat cBen plaks* aku suke amek gambar macam ni..
pesen amek gambar tak abes..hahaha..
any comment... puan sawa?ben?incik halim? ????
owh .. ni adeq 2 saya..

18 comments:

SiMpleSmArtErMe said...

Kiter suker gambar yg last tuh..ada sedikit emosi..

Yg lain tuh mcm fake la..

Ahaks..nih bukan komen gambar nih tp komen model... kekekek...

Cik AniS GalaxY said...

pic yg ke3 better then g lain. perasan x adk kamo lg timbul berbanding background.

anis bertunang cik kiah cri camera woman leh x.... byrn murah sudah lor..huhu

Cantik Photography said...

huhuhu... comment saya.. saya suka semua gambar kat atas nie.... sebab bukanya:-

i) Model dalam gambar tu mempunyai tahiiiiii.... lalat yang comel ditengah hidung.. hehehehehe

ii) sebab bukan makcik rokiah yang jadi model... ( kalu dia yang jadi model habis ler... mesti penuhnya gambar ) :)

Cantik Photography said...

"taiping error"

sebab bukanya = sebabnya....
itu bahasa planet pluto...

makcik rokiah said...

kak needa : hehe..bole2..

anis : bole jek.. bile tu?? ade bau nasik minyak dah ni..

incik halim : bole tak bagi komen yang membina sikit.. sekeh kang..

parkchoo said...

komen pengetua akademi - apa2 gamba yg tidak melibatkan aksi porno adalah tidak cantek ok!

NenekPenne said...

sokong!!!! HIDUP pak meon!!!!


sekali tengok mcm iras2 muka nenek di zaman muda dolu2... kan kan kan..confirm lawa! mauahahahaha....

shah said...

hiks....nak jer tengok parkchoo jadi pelakonnya....

parkchoo said...

@shah - nantikan di pawagam, wayang pacak, kedai cetak rompak, xtube, redtube, youtube dan tiub2 berdekatan anda, muahahaha...

Benedict Bernard said...

komen saya. selamat hari raya.!!!

Benedict Bernard said...

nak kena cari model lawa lawa next time.. aku suker petik gambar makan je.. hehe

Sawa said...

Alamak.. den bukan pro laling.. btw through reading.. i hv found this..

"in portrait photography it can be very handy to have your subject perfectly in focus but to have a nice blurry background in order to ensure that your subject is the main focal point and that other elements in the shot are not distracting. In this case you’d choose a large aperture (small "f" number) to ensure a shallow depth of field.

nmpak gaya both of us kena blk study byk2 psl ; aperture, shutter speed & DOF

parkchoo said...

well ben/kiah/sawa - u have me, nenek, needa, achoo, ayu, cct (budak ni korang kena spare sebijik memory card)..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makcik...
bila nak hambek gambaq aku lak....?
KFC jom....lapor nih

Sawa said...

parkchoo said...
well ben/kiah/sawa - u have me, nenek, needa, achoo, ayu, cct (budak ni korang kena spare sebijik memory card)..

<< ehh achoo dah ada dslr gak pakcu. nikon d60 gak weihh

parkchoo said...

aah lupa plak, tuari kt sabah aku posing2 gedik ngan dia abg amir yg ketik pakai D60 tu....

NenekPenne said...

parkchoo said...

well ben/kiah/sawa - u have me, nenek, needa, achoo, ayu, cct (budak ni korang kena spare sebijik memory card).. <<<<<< ya ya betul!! hidup Pak Meon... kitaorang tetap rela jadi model terhangat di pasaran

CATZ said...

cantik gelang..
hem...berseni gambarnya..
:)
salam singgah