Thursday, June 4, 2009

lagi lagi sop bangi










sidang berjalan sempena kedatangan ahli dun dari BTHO yang baru mula bertugas..
topic : "Akak redho".. ahakss

18 comments:

Sawa said...

wahhh redho ehhh ??
koserr tau..

tggu sat naaa.. gmbr dr DUN BTHO bakal menjelma..

cedia said...

redho sepatunya redo(follow SMS asal)...ishhh bahaya sebut redo2x nie..kang terkeluar org redo tu dlm sop...heheheheh

Kasut Pink said...

Pasni carik tmpat sejuk.. Tak tahan teman wei..

parkchoo said...

aku x redho dirompak dan x dpt jumpa korang weihhh, huarghhhh.... dh la pg tu aku siap iron baju aku yg paling mengerlip dan buat rambut mcm marge simpson semata2 nk jumpa korang.. alih2 staf tepon opis kena pecah masuh..

aah lepas ni cari tempat sejuk dan ekon mcm alamantat ke...

makcik rokiah said...

k.sawa : huhu..

pak leman : ok ...redo... haha..

kasut pink : kite org beriman tak berapa nak rase sgt panas nyer... muahaha..

cpc : alamantat ???? ade sop gak ke?? ...
ok gak kene petir pon tak rase.. keke

erika said...

dot..

nk la gak weh g ctu..

aduyai!

makcik rokiah said...

dot ..

setakat bagi nota tapi badan kat chaah ape kes??

nak pos laju?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

[makcik rokiah]

vahvahvah....pi bangi tak hajak...
petang ni nak pi ALAMANDA...tak nak hajak makcik rokiah...

haahha...KFC...KFC...jom2...hehe

Sawa said...

cedia said...
redho sepatunya redo(follow SMS asal)...ishhh bahaya sebut redo2x nie..kang terkeluar org redo tu dlm sop...heheheheh
<< ada nak kena sembat ni kangg... uhuhuu...

parkchoo said...
aku x redho dirompak dan x dpt jumpa korang weihhh, huarghhhh.... dh la pg tu aku siap iron baju aku yg paling mengerlip dan buat rambut mcm marge simpson semata2 nk jumpa korang.. alih2 staf tepon opis kena pecah masuh..
<< adehhh.. bl laa ko dpt b'sidang ni pakcu. asal dah janji jerr tetiba bala menima

Dakjaat™ said...

macik rokiah .. lu bikin dakjaat jeles dengan itu sop...! :9

makcik rokiah said...

adehhh.. bl laa ko dpt b'sidang ni pakcu. asal dah janji jerr tetiba bala menimpa

<< koleksi porn byk sgt...harus..

NenekPenne said...

parkchoo kena mandi bunga..kasi tolak bala....

malasnya nak komen pasal sup ni...malasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Sawa said...

NenekPenne said...
malasnya nak komen pasal sup ni...malasssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

<< "korang rs2 bl lg kte nak ronggeng kat alamanda?" kre ok laa kan. xde cte psl sup...

SiMpleSmArtErMe said...

Asyik makan jer... Jom pi belari kat Putrajaya plak..

parkchoo said...

sesekali jom la cari port lain.. tp port tu kena consider la utk org yg bekerja di shah alam, putrajaya, bangi, pj, kl..

Sawa said...

isskk.. aku cam nak pikir 2-3 kali dah pasni kalu nak invite ko. nnti kang elok jerr hr nak outing ko kena timpa bala lg.. kekekehh

NenekPenne said...

parkchoo said...

sesekali jom la cari port lain.. tp port tu kena consider la utk org yg bekerja di shah alam, putrajaya, bangi, pj, kl.. <<<< abis orang kat kola ni cemana? sajerrrrr jer......

parkchoo said...

@sawa - klu gitu elok aku yg invite korang so korang yg akan ditimpa bala serata balasamy dan balasundram, muahahaha...

@nek - kola?? planet mana tu?? muahahaha...