Monday, June 1, 2009

susulan blog tak berapa nak sentapzz...

setelah diracuni oleh adeq 2 yg mengatakan asam pedas, portuguese grill kat mid valley tu giler mabeles.. aku pun pi lar cuba semalam...

asam pedas pari + lala



pari + prawn


ok larr.. coz pale otak dah set asam pedas..
dah macam sambal pon ade.. udang kering banyak sangat ....


acara jalan2 sambil cuci mata..
time nak balik tiket parking ilang dot!!!... tak pasal2 terbang limaploh hengget.. huh.

ko mmg cun deq... nak2 tang taring tu... haha

kalau terer sila carik uban aku celah mana?..
tak paham aku umo 18tahun dah kuar uban.. misteri keliwon nih..

balik lepak sambil layan Yuna bawak love story+lucky and dan sebenarnya..husky+sexy+blues .. giler bes lar..
nota kaki pari : jika anda ternampak entry yang lain sebelum ini.. anda silap.. sila betulkan pc anda.. huhuhu..



15 comments:

Sawa said...

wakakahh.. hambik nek.

blog cik kiah ni glemer, gler femes. ramai org dok b'tandang.. pasni konpem tak sentap. sesape nak b'kenalan sila sms on nenek.vogue.

tolong erase mke den bleh tak cik kiah. nnti kang ada yg tak redhoo.. hik hik

makcik rokiah said...

kekeke..

selain drpd ON MEON dan ON LEMAN ..
kami jugak menawarkan ON NENEK ..

giler byk promotion..

uik nak padam ke??
betoi ka?

NenekPenne said...

errrkkkk....

Kasut Pink said...

Cute pulak pose kakak khatijah (bkn name sbnr) had last skali tu...

Benedict Bernard said...

kiah meh dtg kampung aku lagi petik gambar

makcik rokiah said...

ben : tunggu tabung ayam aku penuh dulu eh.. heh..

Sawa said...

kalau terer sila carik uban aku celah mana?..
tak paham aku umo 18tahun dah kuar uban.. misteri keliwon nih..

<< kat atas pale tak nampak. tp kat celah bedah ada laa kot yg berubah.. peace v yg paling vouge utk cik kiah

p/s: nape ko delete entry b4 this? aku gurau jer laaa..

makcik rokiah said...

kak : celah bedah slalu xsempat uban dah kene cantas.. huhu..

entry terpaksa di-magik-kan bagi menjaga hati beberapa pihak yang berkenaan... yergghh.. peace V nek..

eh esok jadik ngesup kan?

sesape yg berminat bole lar hantar ON SOP ke cik kiah eh..

Kasut Pink said...

**trs call org IT tuk betolkan pc sy**

NenekPenne said...

ahaks.... lagi tambah sayang kat cik kiah.... ahaks....
timakasih timakasih

bila kiah umur 18 tahun? 18 ker 28?

kalau tak hilang RM50 tu confirm leh banjer kawan2 sup bangi kan kan kan

mcm biasa, tak dapat join diri kat sup bangi.... silalah kamu semua (panjang komen? terguris ker? hak hak hak)

lupa nak komen...cam sedap jer makanan itu.....

Sawa said...

sup esok jadikk... sila kaborkan kpd ahli dun/parlimen yg b'dekatan

Sawa said...
This comment has been removed by the author.
NenekPenne said...

DUN kepong tak hadir ya

[yAN!e][pUTraJAya] said...

makanan2 kat atas tu
kat kedai ABG MYDIN pun ado....

hehhehhe...(^_^)

nuyuljana said...

huhu.

tengok makanan, aku jadi lapar.

yuna comel siot pkai hud.

:)