Tuesday, June 9, 2009

ruhaizi rusli 070609












nota kaki pengantin : team official photographer jek dah 3 orang... tak campur lagi dengan camera kaum kerabat yg lain.. so angle yang cantek agak terhad.. yang OP tu pon agak2 larr.. tau lar pengantin bayar mahal.. tapi kalau dah puak korang jek kat depan tu orang belakang nak amek gambar vontot???
to agie : camat pengantin baru ... muahhhhhhh...

9 comments:

Cik AniS GalaxY said...

dpt gambar vontot pon ok wat
pastu tempek kat blog.
kasi vontot mereka fofulor..haha


nice pic

Sawa said...

since lum ada speedlight.. cb lekatkan kan D.I.Y defuser kiah. guna name card, selit kat celah slot in speedlight. pastikan ia condong 45 degree. outdoor sure takde masalah...

memang hired Prof photographer akan ligat semacam. maklum laa servis diorang b'bayor. nnti pic tak santek diorg kena amuk weihhh..

makcik rokiah said...

anis : tak pasal2 blog cik kiah kene petir kang..haha

k.sawa : selit celah mane ek? jap lagik nak roger ngan tokey gambar tu... sila lar romen lagi..saya terima dengan sik lemak yang terbuka luas..

NenekPenne said...

ko amik jer gambar vontot OP tu arrr.... pstu tampal gambar vontot kat setesen bas, toilet awam ker...

ha hahaa..

pastu buat profesyion baru...aku adalah jurugambar vontot...perlukan khidmat, sila ON KIAH....

he hehe..

Sawa said...

cik kiah.. ko try link ni tgk camne die buat. so bl guna built in flash dlm bilik idok ler mke pengantin tu ketara sgt cerah. die bg cahaya tu soft sikit

http://www.suffix.be/blog/diy-flash-diffuser/

(gi tutup sik lemak cik kiah had luas t'kankang tu ngn surat kabo)

SiMpleSmArtErMe said...

kih3..belasah jer la cik kiah..

makcik rokiah said...

nek : wah.. ON KIAH pon ade?? bgs2..

k.sawa : info yg sgt berguna..kang kat umah saya try test pandu uji ...HARUS...!!!

k.needa : mmg terasa nak lempang jek.. huhu ..seb baek majlis orang..

erika said...

w0oh..

bt pers0nal pr0ducti0n ph0t0sh0t ea???

bg0s3

[yAN!e][pUTraJAya] said...

bila turn makcik rokiah lak nih?
hahhahhaa