Tuesday, October 6, 2009

0rang kata ...........






KAWAN itu umpama BUKU.tidak tahu jika tak dibaca,dibaca belum tentu kita faham.kalau faham belum tentu kita ingat.dgn itu cukuplah sekadar apa yg kita TAHU,FAHAM & INGAT.yg penting kita menghargai apa yg kita perolehi......

-plagiat dari abg lanz FB-

9 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

I like gambar boat & pucuk paku itu..nicee shoot..

*Miss Geli^ said...

moral entry ni??

nak bagi inzal ke tak ni?

Sawa said...

serius santek pic2 ko kiah.. ( clap clap & clap lagik...)

eQbalzack said...

pedulikan orang kata....

Kasut Pink said...

ayam penyek kat mn tu kiah?

neway, nice pic..

makcik rokiah said...

k.needa : ingat sapa lar tadi.. huhu.. thnx

cik geli : moral of the entry = tu nampak tak gmbr last aku kat wong solo tu... dh baper makan pon aku takleh nak layan lar sambal die yg gaban pedas tu..fuhhh... camne lar abg geli leh kate tak pedas...

kamu tengok gambar aku pon ter-inzal ke? ahakss

k.sawa : toceh laling...

bg eq : huh? dengar bole?

cik pink : wong solo depan uma kamu jek weih.... belakang ani sop..tq

Razman said...

kawan itu umpama buku...boleh menolong dlm dewan exam...

NenekPenne said...

errrr..tak tau nak komen apa....

Mr Sept said...

kiah nanti kalo abg kawen ko ambik pix abg yer...santek pix ko...