Wednesday, October 7, 2009

model viva



model : nur amanina damia
nota kaki k.sawa : ade tips yg akak nak tu kat SINI

11 comments:

Benedict Bernard said...

hi cik kiah.. camt hari raya.

makcik rokiah said...

awal punch card ben =)

parkchoo said...

hi damia, kong hee fatt choy!

*Miss Geli^ said...

angpow lai lai..

bila ko nak amik gambar aku ni..aku bole je jadi kiut + comot macam budak tecit ni...lagi kiut aku gamaknya...

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

anak sapo lah nih..mata cepett.

Sawa said...

Baekk.... nnti mood dah mari akan ku belajor tip iteww ehh

Mr Sept said...

selamat hari raya aidilfitri maaf zahir & batin

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

keSEPETan la mata dier...

fuh....ingat anak am0i mana la td...

cutE

mrs redzuan said...

cuba suh dia buka mata tu luas2 skit tgk...hehehehe

Kasut Pink said...

mak aii mate mcm x lalu nk bukak jer..

NenekPenne said...

lerrrr anak melayu rupanya.... tapi nenek lagi cute ok masa kecik2 dulu...tak caya cuba tanya mak nenek... seee dia angguk ok...ha ha ha...