Wednesday, October 21, 2009

happy birthday to adeq 3 and addkc

gambar ehsan mr google

happy 20th birthday to you my deary adeq 3

terima kasih kerana membuatkan hari saya FREE maxis-to-maxis pada hari ini..

anda sangat cute!!!.. kekeke..




owh tidak lupa pada blog saya =)... happy birthday also to akudiedankalercokelet.blogspot yang pertama..!! setahun dah berblogging..... dah macam2 jenis blog dah saya jumpa.. dah ramai blogger yang saya kenal.. dah macam2 info yg saya dapat..
pada si blogger tegar.. happy blogging!! bkn saja dapat release tension tapi juga sebagai kenangkenagan dihari tua nanti.. cheersssss.......

tapi buat kamu yang dah stop blogging tu.. cepat2 lar pulang ke pangkal jalan.. huhu..

ni 1st entry dulu..

13 comments:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

selamat ulang tahun.....

=D

tumpang wish **

Sawa said...

tapi buat kamu yang dah stop blogging tu.. cepat2 lar pulang ke pangkal jalan.. huhu..
<< uwahhhh... saya sgt trasa ati. lalu trs dtg nafsu mcm nak b'blogging dan2 ni gakk..uhuhuhuu

makcik rokiah said...

yanie : maceh bagi pihak..hehe

k.sawa : hak hak hak...

Kasut Pink said...

Tak silap kami org 1st jd pengikot kamu...kehkeh.. zaman dolu2 blog kami awal skit dr kamu kiah, time tu blog kami sgt jiwang ok! ekekeke

Hepi besday dik, moga jd adik derhaka pd kakaknye selalu.. buli kak kiah tu cukup2.. Nnt akak kasik gegula..ahaks..

NenekPenne said...

tak lupa, mcm2 perangai yang kamu jumpa...

utk si adik, happy besday yaa girl...

mrs redzuan said...

eppi bday wat adik linda..
err..ari ni akak online...yuhuuuu, nak terjah satu persatu blog neh!! yeszaaa!!!

makcik rokiah said...

pinky : ye ker?.. ahaksss.. tapi nape kami takleh bace yg jiwang2 tu ek..hahahaha..

nek : ye betoi3..

kak ya : yeeehaaaaaaaaaa....

Kasut Pink said...

sbb kami da delete siap2...muahahaha

Mr Sept said...

hepi besday utk adik 3 cik kiah...Kiah apasal aku kol ko x dpt..ko tukau number ekk?

makcik rokiah said...

ele... die yg tukar no tak bg tau...

tepon asek retry jek...... weih nanti PM kat FB ..

CATZ said...

hi makcik rokiah/cik kiah...
hiks,

happy birthday to yewwwww...
happy birthday to yewww...
rajin2 updet blog..

pembaca senyap.

catz
:)

p/s: kita add link awak ye.

basburokklang-banting said...

ya ampunnnn..aku sgt rindu nk blogging..tp aku xtau pesal xle nk log in..gampang betul..tetiba kt kmpg ade wireless plak..sht berterima kasih ok!!..ntah sape pny ntah..aku tmpg jer..hehe

makcik rokiah said...

hye cik catz/cik kiah jugak ;)

amat lar bebesar ati ambe nih.. huhu.. TQ

bibik : kenape jadi cenggitu bik?? sape sabotaj kamu? .. ke lupe password ahakss..