Sunday, October 25, 2009

deeparaya hari tu...

lokasi : taman melawati
tarikh : 17 okt 2009

sampai2 jek semua dah terhidang.. tapi ok lar kan tak cam orang doyan tunggal tu yg kuar statement " achoo.. lapar tak breakfast lagi ni".. Allah.. sedih tol ambe mendengar nyer..


menu 1 : 'buffalo horn' rebus katenye.. sambil2 gossip sambil2 mengetuk 'buffalo horn' .. kesinambunagan dari ENTRY ini..
terima kasih kepada yg sudi membeli itew.. huhu~~



ok ni menu 2 : muffin labu .. sedap makan panas2 ngan butter



menu 3 : nasi goreng pedas berapi dari cik Ang .. wat mengalas perut ketika menonton PAPADOM malam tu..



menu mamak : nan cheese .. kekdahnye dah makan nasik goreng tapi berebut jugak ape kes??
sharing is caring kan... hahahaha..



menu 4 : roti bakar, baked bean, onion ring, apple .. sungguh western pagi itew..



menu 5 : ni tak tau ape nama .. pastry + sosej



menu 6 : had yg ni pon tak tau nama .. potato+onion+ tak ingat..haha sebab tau2 jek dah masak
haih... ketat betol perot ari tu.. time kaseh ACHOO =D


owh ini kat gerai MESRARIA, pantai puteri melaka
gerai yong tau foo.. sempena ada orang tu mengidam kan..


owh tak lupe.. SELAMAT PENGANTIN BARU kepada HONEY dan hubby
semoga bahagia ke anak cucu .. =D

9 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah!!! sedapnya menu.... singgah click nuff u...

Sawa said...

last pic
<< pengatin pun tak posing over cam korang kan. adehhh... anak sapa laa nih?

Kasut Pink said...

wah,cun plk gmbr last tu.. Neway tanks a lot to achoo yg kasik kitaorg mkn tanpa henti smpai x tau nk sumbat celah mn lg.. mmg superb sumer makanannyer (x termsk western bekfes set pg tu..ahaks)..

mata coklatbiru said...

seda nye mknn yg d hidangkan cik kiah itu... wow, i rase mcm nk makanh semua je mknn itu.. haha..
tak nak share ke cik kiah oi???

NenekPenne said...

kiah!!!!!!!
cantik dowh gambar2 yang kamu amik....

menu no. 6 tu bestttttt...sib baik sempat makan.....

menu no. 4: ada orang nak roti 3 ketul...makan seketul dah surrender... keciknya tetek orang pakai baju hijau tu...siapa eh? muahahah....

menu no. 3: nasi goreng pedas gilerrrrrrrr....

menu mamak: ha ha ha...datang makanan jer, tak sampai 10 minit lesap.... ha ha ha....

@sara: pengantin memang tak over..tapi tetamu yang over gila... gila posing... orang pandang pun buat derk jer....

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

Banyaknyer achoo masak..

Sawa said...

NenekPenne said...
menu no. 4: ada orang nak roti 3 ketul...makan seketul dah surrender... keciknya tetek orang pakai baju hijau tu...siapa eh? muahahah....
<< jwb bg pihak org pakai bj hijau.. "sik lemak kecik takde hal k penne.. janji kacang die beshh". wakakahh. sawa rs ayat tu CT yg cipta dulu.. tak giteww CT??

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

++ menu mabeles....pic yg bawah sekali...semua gojes...hehehe ++

mrs redzuan said...

sgt dengki!!! huhuhu.
sedap2 tul makanan tu...