Saturday, October 31, 2009

adeq 2's convo day @ PICC

update ringkas buat adeq 3 ;) yang jauh dimata itew..
congrates buat adeq 2 !


aku tengok kat tv jek ..


with shipa's parent


dengan si tukang tolong amek robe tertinggal dalam kereta yg jauh nak mampus tu.. haha


mak oyah muka tak puas hati .. apesal?

disudahi dengan sesi lawatan ke masjid besi, putrajaya

Sunday, October 25, 2009

deeparaya hari tu...

lokasi : taman melawati
tarikh : 17 okt 2009

sampai2 jek semua dah terhidang.. tapi ok lar kan tak cam orang doyan tunggal tu yg kuar statement " achoo.. lapar tak breakfast lagi ni".. Allah.. sedih tol ambe mendengar nyer..


menu 1 : 'buffalo horn' rebus katenye.. sambil2 gossip sambil2 mengetuk 'buffalo horn' .. kesinambunagan dari ENTRY ini..
terima kasih kepada yg sudi membeli itew.. huhu~~



ok ni menu 2 : muffin labu .. sedap makan panas2 ngan butter



menu 3 : nasi goreng pedas berapi dari cik Ang .. wat mengalas perut ketika menonton PAPADOM malam tu..



menu mamak : nan cheese .. kekdahnye dah makan nasik goreng tapi berebut jugak ape kes??
sharing is caring kan... hahahaha..



menu 4 : roti bakar, baked bean, onion ring, apple .. sungguh western pagi itew..



menu 5 : ni tak tau ape nama .. pastry + sosej



menu 6 : had yg ni pon tak tau nama .. potato+onion+ tak ingat..haha sebab tau2 jek dah masak
haih... ketat betol perot ari tu.. time kaseh ACHOO =D


owh ini kat gerai MESRARIA, pantai puteri melaka
gerai yong tau foo.. sempena ada orang tu mengidam kan..


owh tak lupe.. SELAMAT PENGANTIN BARU kepada HONEY dan hubby
semoga bahagia ke anak cucu .. =D

Wednesday, October 21, 2009

happy birthday to adeq 3 and addkc

gambar ehsan mr google

happy 20th birthday to you my deary adeq 3

terima kasih kerana membuatkan hari saya FREE maxis-to-maxis pada hari ini..

anda sangat cute!!!.. kekeke..




owh tidak lupa pada blog saya =)... happy birthday also to akudiedankalercokelet.blogspot yang pertama..!! setahun dah berblogging..... dah macam2 jenis blog dah saya jumpa.. dah ramai blogger yang saya kenal.. dah macam2 info yg saya dapat..
pada si blogger tegar.. happy blogging!! bkn saja dapat release tension tapi juga sebagai kenangkenagan dihari tua nanti.. cheersssss.......

tapi buat kamu yang dah stop blogging tu.. cepat2 lar pulang ke pangkal jalan.. huhu..

ni 1st entry dulu..

Thursday, October 15, 2009

satu hari di hari raya

acara makan2 sampai lebam... di opis yang kucintaik itew.. hahahaHAHAHA




nyanyi2...



ngumpat2..



dan pelok2....
sekian selamat hari raya =)

Tuesday, October 13, 2009

ape ni?



korang tau tak ape nama buah ni?
rase macam biji cempedak... sedap.. kulit keras cam kulit ketam..
nak makan kene ketuk....
makcik opis kata 'buah kepala lembu'.. ???

Saturday, October 10, 2009

wong solo @ seksyen 9 bandar baru bangi


halalan thayyiban katenyer..

ngeri betol tengok bijik lada tu..
sedap+pedas yg amats...

my fave



seb baek daun pisang tak leh makan :D
nota kaki ayam : bile mau gather2 kat sini??

Wednesday, October 7, 2009

model viva



model : nur amanina damia
nota kaki k.sawa : ade tips yg akak nak tu kat SINI

Tuesday, October 6, 2009

0rang kata ...........






KAWAN itu umpama BUKU.tidak tahu jika tak dibaca,dibaca belum tentu kita faham.kalau faham belum tentu kita ingat.dgn itu cukuplah sekadar apa yg kita TAHU,FAHAM & INGAT.yg penting kita menghargai apa yg kita perolehi......

-plagiat dari abg lanz FB-

Thursday, October 1, 2009

padie & nazima @ kg. pengantin KL




True love is a gift God gives us. It is a silent link between heart and mind, and the silver thread that ties two souls together. Bless are those who finds it. Love and Congratulations to both of U.