Wednesday, December 10, 2008

ati ku di kampong......

sangat buhsan........** taw maner2 kedai celcom jual modem murah tak... kat alamanda tu kasik rm799....siak..!!!
hu hu hu..


sangat nervous....sabtu ni ade exam lagik...coz ari tu nyer paper wat cincai jerk...


1st time jawab pekse..gie jawab pastu rase hepi jerk kuar dewan...takde rase takut langsung....padahal buku tak bace pong...huarggggggghhhhh...bencik arr ........................ mane feeling debor2 aku nie weiiii..............?????.......


buhsan larr camnie... nak gie shupping fulus cam tak mengizinkan jerk... bln ni bajet shupping skali jerk...kang overdose ader gak cik kiah tido kat dlm kete trip ke melaka ujung bulan ni....tak sokerrrrr ar rase buhsan nie...............!!!!!!!!!!!!!!..


sebenarnyer kan kiter nyer ati tertinggal kat kampong arr...tu yg rase tak besh jerk nih...huuuuu.....haihhhhhhh....ermmmmmmmm............... ni kalau kat kampong ngah layan disney channel...uwaaaaaa........bencik....!!!!

9 comments:

miss galaxy said...

trip ke melaka.
besh2...pasni blog nie penuh dgn wajah2 makcik kiah la ek

gudluck exam makcik oi..
caiyok!!
caiyok!!
kalo ahad free jum ke midvalley.
jump cik anis tembam di sana

kpg makcik rokiah kt mn ek?
nk serbu la leh x

Kasut pink said...

Bik, Gud luck!!!
Kamo pst boley...

Kami byk nk citer tp mcm x mengizinkn jer, emosi dlm keadaan x stabil...

makcik rokiah said...

kite kampong kat chaah..
taw ker??
tak taw leh google..hahahahha..

maceh anis.. caiyuk3..!!

makcik rokiah said...

byk citer????

ala...

emel ar...

ok?

[yAN!e][pUTraJAya] said...

acik kiah...
ingatkan ati mu di ati ku
hahhahah....

salam aidiladha cik kiah....

(^_^)


makcik rokiah said...

hye yanie...
sian kiter kene keje kan ari nie...
hu hu hu..

alahai warga putrajaya..

@LiYaNNuaR said...

exam ape tu ek??? camana??? ok ke??

Sara said...

jd gak ke gi melaka?? bukan dah blacklist ke??

macha_sezs said...

wahaha..orang lelaki pertama mengomen..

saya penah tggl di melaka.
kalau anda tak minat sejarah mase fom fai dulu, sila jangan pergi.
tempat itu sangat bosan.
sumpah aku tak tipu.
kalau nak g gak..pegi la time shah rukh khan nak buat filem kat situ nanti..unutng2 leh jumpe die..hahaha

otograp satu!