Wednesday, December 24, 2008

gud luck to me..

ari nih ade makan2 sket kat opis..
ermm.. ade rezeki sket.. so jemput larr bebudak opis makan2 ..
sok dah start coti.. tahun depan baru leh jumpe..takut tak sempat kan...**poyo siak..!!

cute tak.. special request tuk bdk2 opis cik kiah..kiut kan??
kaler purple itew wajib..ahaksss...
ramai tanye gud luck tuk ape.. cik kiah jawab ..for 2009..biar segala yang dihajatkan tu tertunai..
so GOOD LUCK..!!

cute lar kay ... rase pon sodap..
sape2 nak order leh gie sinie.. http://cupkays.blogspot.com/
** kay pas ni u leh bg i discount eh..promote dah nih..
ni cik kiah masak mlm tadi..
jelly buah..
1 bekas dah selamat tadi..
1 bekas tuk housemate ku tercayunk..
1 lagi tu tuk opismate merangkap bakal mak mentua..
**hahahaha.. kipas jgn tak kipas..agak2 dier rase cam kurang sodap tu..CANCEL!!..ni memain jerk arr..

menu lain.. roti jala+kari ayam,kueh cara ngan kueh seri muka..bla bla bla..
burrppp... alhamdulillah..
Cik kiah akan bercuti dari 25.12.08 sampai 4.1.09..
tengok ar nanti kalau ade line tenet kat kampong..akan cik kiah usahakan tuk menghupdate kan blog ambe nih..
seblom tu wat wish dulu boleh tak????.........

Saya berazam untuk :

1. Belajar bersungguh2 ..saya PASTI BOLEH..!!!.. bile orang lain boleh saya juga begitu..walaupun semangat dah macam terjun kelaut..saya akan terjun dan mendapatkannya semula…

2. Bekerja dengan setulus hati.. eventho cam takde keje..saya akan melakukan perkara2 yg lebih berfaedah bukan purak2 ada keje depan boss lagik hahahahha...bukan sebab nak kejar Pekerja Contoh atau naik gaji semata2 tapi..lebih kepada ‘kerja itu satu ibadah’..so kerja lar sebaik mungkin..

3. Kumpul harta byk sket.. walaupun tak banyak mana...tapi lebih dari tahun 2008..amen…

4. Berniaga..percubaan pertama saya gagal..tapi ‘gagal sekali tak bermakna gagal selamanya’..yerghhhh..

5. Kearah ‘itew’..insyaAllah kalau dipermudahkan oleh Nya ..

6. DOAKAN SAYA..!!


Nota kaki : abaikan ayat poyo itew..coz cik kiah bersemangat 2009 skang nih..!!
guys jaga diri baek2..papai….

8 comments:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

cik kiahhhhhhhhhhh

nak cup cake sket...meh hantaq kat opis cik yanie meh...

kekkekkeke...
lawa rambut mu....ahaks~~~..

sempena tahun baru maal hijrah nih...ai doakan yu cepat2 naik pelamin ek...

jangan tumpang pelamin orang lain...

naik pelamin yu sendiri oke....

hehehhe

makcik rokiah said...

amennnnnnnnnnnnn.............
yanie nak tumpang 4 kaki jugak ker?? ahakssss.....

mrs redzuan said...

semoga sumer impian, keinginan, cita2, kehendak...cik kiah itu tercapailah hendaknya. all d best bebeh!

Benedict Bernard said...

semuga cik kiah jadi cemerlang, gemilang dan terbilang.. ahakz

makcik rokiah said...

maceh cek puan redzuan itew..ahakss..

makcik rokiah said...

yer Ben..membesar sebagia JUARA..kakakaka..

hubbibie said...

bagaimana prestasi cik kiah pada tahun ini ... ada baguzzzzz???

Kay said...

awwhh...thank u sooo much lindaa!!
n thank u soooo much for orderingg!!
yeekeee.diorang sukee?

good luck to u tooo linda!!
happe new year!!!!
oh sure.lepas ni mesti ade discount!!!dont worrryy!!