Tuesday, December 2, 2008

kasut ku yg busyuk..!!

tag kasut??? hahahha...
layan jerk larr cAnis itew...harap kamoo berpuas hati ok..

ARAHAN !!
  • snap gambar kasut anda,

  • dan ceritakan serba sedikit tentang kasut anda

baek bosss!!!!...........................

ni rak kasut saya yg ade kat umah sewa.. ade sket dalam kete..ade sket lagik kat kampong...ade sket lagik kat adeq saya yang soker merembat kasut akak dier yang cun nih.. huh...
kasut tuk sport jerk ade 3.. sukan nyer idak..cik kiah takde kaki arr nak men futsal... adeq .. bile nak men lagik nih???

ni kasut beli sendiri..takde sape yg sponsor..apatah lagik dibeli oleh dato' atau tan sri..hahahaha..
kasut ni beli kat primavera alamanda..sedap giler..selesa jerk.. pakai kalau nak merewang, shupping dan kekelas..amat tidak sesuai dipakai kalau nak mengedik coz tak berape nak sexy..
ini kasut.. adeq ku yg no 2 bagi..besdey 3 ogos yg lepas... ** sila take note ngan tarikh itew yerr kawan2....hu hu hu...ini kasut cik kiah dah lenjan pi kerja..
ni stock kasut dalam kete..biase arr..dh sampai opis baru mengatal nak tukar2 kasut ape leh matching ngan baju kan.....burok bebenor perangai nyerr..biar larr!..** selipar jamban pon ade..ahakss..

ni kategori kasut ke?.. 2 2 nih sedap pakai..selesa dan lembut.. lame tak lame gak ar beli..
brand = brengsek.. harga = kompom bawah rm 50.. ** saya tak mampu nak beli had mahal2..sob sob sob....
had ni kalau rase nak perasan dan 'teringin' cun habes cam miss world ..saya pakai..kalau tak ..tak kuase aku nak layan..hahahaha.. jenama = brengsek jugak kot.. harga = ntah arr.. cik kiah tak ingat..

ni baru kuar dari oven.. panas lagik...hehehehe... baru beli arr ahad lepas.. jualan jimat satu malaysia kan..
jenama = vincci .. harga = rm 19.95.. ** kan saya dah kate tak mampu had yg mahal2..!!

sekian criter kasut saya...
nak tag saper arr.. adeq bole?..kak ya??kak sawa?? nekPenne??? (**cPenne nih sure byk punyer..!!)...ok larr kan..kalau tak tag korang bukannye reti nak update blog memasing..hehehehe...papai..

7 comments:

miss galaxy said...

wah...kasut kamo sgt byk
busuk beb...hehehe
vincci itu sye pon beli..
tp bkn baru kuar dri oven
bru kuar dri peti sejuk
sejuk sikit kaki nie..hehehe

makcik rokiah said...

owh..org kate kalau sejuk len macam sket..2 jumaat jerk lagik???
..hahahhahaa...ampongggggggg...

[yAN!e][pUTraJAya] said...

acik kiah...
ada bau kasut muchuk arr kat sini...

kasut muchuk ker...kaki muchuk nih

kekkekekke

Benedict Bernard said...

mak ai.. kasut pun ada tag mengetag ke

makcik rokiah said...

busyuk sgt ke yanie??
padan muker kamoo..hahahhaa

makcik rokiah said...

ntah arr ben..sajer jek kasik aku keje kan..

camat ari raya ben..hu hu hu

miss galaxy said...

cik kiah carutz cik anis
mesti di sekeh kepalanya berjuta kali
bukan jadi kucing bertanduk lg
tp jd songa bertanduk 8

ader kene mengena ker...
argh.....pedulik...hehehe