Monday, December 22, 2008

sirih pulang ke ganggang...


cam dah lame tak hupdate kan..
kiter bz arr..
serius bz... ting tong jerk rasenyer..

jumaat lepas cik kiah gi Jengka, Pahang ade kursus a.k.a keje jugak larr..
penat sey..

rindu beb.. ade larr dekat 5 tahun tak jejak kaki ke bumi Jengka nih..

kursus kat sini..Felda Residence Tekam..
Ok..tempat cun..makan sedap..duk sini cam duk kat Felda..


ni menara tinjau..atas lobby jerk..ingat nak naik..tapi tak sempat..adeh..rugi lak rasenyer..kalau naik ni leh nampak satu perkampungan Tekam tu..
tak per..next time..


see.. resort die stail umah Felda taw.. nice..

ni ngah discuss tuk outdoor activity ngan pihak resort..
kiteorang sempat ber flying fox ngan jungle explorace jerk..tak sempat nak rafting..
tapi sape2 yang teringin nak masuk ke Gua Kota Gelanggi.. leh contact dieorang..
serius besh.. adventure sey..

yek ar selalu ber-explorace kat Alamanda..
sekali dapat masuk gua..
amek ko..sempot dot..

antara sebab saya pilih Jengka, Pahang .... ** jangan bagi taw ngan dak opis cik kiah taw..!!

ni larr die.. UiTM dihatiku..

rindu banget..!!


ni bangunan pentadbiran.. selalunyer datang sini tuk settle kan ptptn ngan wat pendaftaran.. **agak2 abg admin yg hensem tu ade lagik tak arr..??

ni larr duniaku.. makmal computer..
bebudak CS110 2000-2003 sila PM saye ok..i mish u lot!!


kak sawa.. ni larr tempat cik kiah wat kawad kaki mase kesatria..

kalau leh jumpe kakak senior yg memekik kat cik kiah dulu tu..
harus aku tengking die balik skang nie..boley gitew??

**padahal die yang tak pandai kawad ade ati nak tengking senior balik...hahahaha..

padang bola... tempat cuci mate petang2 ngan dak sebilik..hu hu hu..

pandai tak cik kiah amek gambar.. segala babat kat perut dapat disorokkan..hahaha...

tu kolej kami..kiteorang kire warga pertama yang dapat duk kolej baru mase tu..cantek.. malas nak masuk coz dh petang ms tu..

ni terminal Nadi Putra..nak dengar citer tak pasal pakcik drebar bas yang kerek.. time tu nak gie temerloh nak poya2..

cik kiah : pakcik bile bas nak bertolak ni?

pakcik bas kerek : tak yah tolak dek.. naik jerk ..

*** sengal nyer org tua!! .. *^#%&^Q^*E&...... tettttttttttttttt.. (tak lepas RTM)





**ala jauh lar plak gambar bangunan mak sapak nih..ni adalah tempat untuk warga uitm menghabeskan duet ptptn mereka ye tuan2 dan puan2..hahahaha..

dulu nama bangunan nih.. Pasaraya Mat Sapak..** jangan gelak..!!! haipp..!!!

skang nih.. dah tukar jadik Pasaraya Pronaz Sinaran Kota.. (sedap sket dengar..)

okey.. time tu work.. bye Jengka...


*****


gambar time kursus kang cik kiah upload..

kiteorang ade photographer profesional tapi tak bertauliah... hahahaha...

nanti cik kiah cilok...


7 comments:

Benedict Bernard said...

wah cik kiah bertudung tutup rambut maggi tu ke?

makcik rokiah said...

wah Ben itew..tak sayang keyboard ke?

Sara said...

ouhh kat situ pdg kawad. Ehh Linda kasik upload lerr gmbo ngn bj kesatria tu dulu.. nak gak nengok

makcik rokiah said...

takdak arr kak..
time tu hp pong yg bley baling anjing .. so tak berape nak ade gambar ar..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

hamoi2 ko acik kiah....
berkursus tak ajak..

kekkeke mcm mana nak ajak kan...
ni kursus opis ko...

bila nak lepaking di Alamanda nih acik kiah?

bergambar di pohon bambu kata nyer

kekkekeke

ari2 tukar lagu kat blog ek...

ghajin2...anak sapa la ni....


makcik rokiah said...

nanti kite set time eh yanie..
emel dulu cik kiah kat sini..
kuzen_manggis@yahoo.com

mrs redzuan said...

wah...mengimbau kenangan lama ni...hehe, tingin lak rasa nak jejak balik UKM..ahahahha.