Tuesday, February 3, 2009

aku buhsan

lokasi : opis yang kucintaik
suhu : setaraf bilik mayat
mood : terjun laut
taraf kesihatan : virus jerawat sedang menyerang dengan ganas nye..
nafsu makan : ahh malas nak cakap
lagu : selawat syifa' by hijjaz [mood anak betong tv3] [huhuhu percayalah wahai pengetua..!]
posisi : mengadap kiblat
chasis : mantapzz..
kete kuda 1 : ngah menjerit2 nak kene hantar gie servis
kete kuda 2 : tenang jek kat kampong.. [ jaga ko aku balik kang kiter gie pahang plak eh..]
pakcik : mampos agaknya.!
pakcik skandal : dah insap weihh..takde scandal dah
keje opis : so far ade satu lagik tak siap .. due date lame lagik..
keje sekolah : argghhh..!!! mintak nyawa.!!
mak abah : sihat jek.. mummy baru dapat bonus..senyap2 nak beli gelang baru
adek 2 : ngah fenen nak carik keje .. rase larr ape yang aku rase dulu..!
adek 3 : ngah kemaruk main netball .. [beliau adalah orang yang paling kaya dalam keluarga kami..! mummy baru jek kate lesen kete die sket jam lagik nak settle.. dan semua nye di sponsor..!! cilakak..!]
adek angkat : dijangka akan balik kepangkal jalan bulan 3 ni.. [rindu nyer ngan budak nih..]
kawan baek 1 : skang ngah gile nak blaja wat kek ngan roti
kawan baek 2 : tak tau dan tak nak amek tau .. **siak tak statement??
kawan baek 3 : sebuk ngan projek ikan keli beliau .. dengar kate nak bukak bengkel plak.. ermm
kawan baek 4 : arghhhh.. kawan aku ramai sangat arr..
kawan cyber 1 : selalu buat teka teki yang aku tak pernah jawab betol
kawan cyber 2 : mood aku bukan superstar
kawan cyber 3 : mood ngah pikir nak bg hadiah besdey ape kat husband.. [cadar pepel itew.. ahakss..
kawan cyber 4 : mood br jadik tunangan orang
kawan cyber 5,6,7,8 & 9 : mood kejap ade .. lame bebenor takde
nenek cyber 10 : dah hilang ingatan kot..muahahhaha
kawan cyber 11 12 13 14 : korang bukak lar link kat sebelah kiri ni eh.. panjang plak nak taip satu2...
boss 1 : gie taklimat
boss 2 : tengah fenen ngan projek gile
boss 3 : tadi takde .. skang ade plak.. kalau takde teros kan bagus..!
boss 4 : gie taklimat ikut boss 1 [banyak tak boss cik kiah? nampak sangat aku ni balaci kan?]
kawan opis 1 : sebuk
kawan opis 2 : sebuk kuasa 2
kawan opis 3 : ngah dengar lagu
kawan opis yang lain : tak dikenal pasti ..! [semua muke serius jek.. masalah rumahtangga kot..!]
aku : purak2 sebuk [muahahahhahaha..]

sekian..

15 comments:

Sara said...

kawan cyber 3 : mood ngah pikir nak bg hadiah besdey ape kat husband.. [cadar pepel itew..

bley tak kalu just bake cake, hias santek2, pastu buat2 lupe part nak bg hadiah?? muehehehe

makcik rokiah said...

bernas2..!

ala post kat blog wat menetek ayaq liuq kite jek kang..

parkchoo said...

ah cik kiah, klu buhsan jom fonsek, hahahaha....

1-800-BUAYA-DARAT
atau
1-800-AYAM-KG
atau
1-800-JEJAKA-HORNY

**caj panggilan adalah $40 sejam. panggilan video pun bole**

makcik rokiah said...

hahahaha..
bukan ON MEON ke 33233 eh?

parkchoo said...

tu bole gak tp line bz manjang...

well biasa la ramai org kt mesia ni yg horny, ekekeke...

basburokklang-banting said...

mood lbh kurang same jer..smpi nk update blog pon xtau nk buh ape..

bik!!..sarirah dh bersalin..bby gurl..ko dh tau???

Dakjaat™ said...

"cintaik" hahahaha... best2... ;p

makcik rokiah said...

>> cpc..
ramai yg horny means bisnes makin kencang arr...
semoga pengetua tak dipanah petir..
amin..

>> cik bas...
dah tau..
dier sms aku ahad lepas..
kamu dah tengok ke belom?
nak ikot..

>> dakjaat..
bab2 jahat tu mmg senang nak masuk otak ek..

Benedict Bernard said...

kawan cyber 1 : selalu buat teka teki yang aku tak pernah jawab betol = amboi terguris tau aku baca.. hehehe.

miss galaxy said...

nafsu mkn : malas nk ckp...
meh c.anis ckpkan nafsu mkn dah tahap gaban....siang mlm asyik pk nk mkn cekelat...hehehe
ha ha ha ha....gelak jaat nie makcik rokiah oiiii....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

purak2 sebuk kata nyer...
ha ha ha...i like...!

haih..siapa pakcik skandal mu wahai makcik rokiah...?

jom NOODLE STATION tghari nih...

ehehehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

makcik rokiah said...

>> ben..
alalalala..

>> c.anis
dengki..!

>> bik yanie..
ala..orang dah abes makan baru nak ajak..
next time noh..

ayucute said...

adeyyy.... aku pun buhsan tahap cipan nie cik kiahhhh....

eQbalzack said...

abes la...makan gajik buta jerrr...

NenekPenne said...

nenek cyber 10 : dah hilang ingatan kot..muahahhaha <<<<<<<< terguris nenek..... mentang2lah cucu dah ada orang baru buat teman.......nenek ni dipinggir2kan.... sob sob sob.....
lot 10 dan KLCC (gantinama batu blah batu tertangkup), telanlah aku........ aku kempunan kasut nine west....muahahahahaa